HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S2?
"A galaxy s2-ben 2db 1.2ghz-es proci van es a sensationban is akkor miert jobb teljesitemnyben az sgs2?"
Mert a Sensation-ben Snapdragon ketyeg, az SGS2-ben pedig Exynos, a jelenlegi legjobb GPU-val.
Nekem is HTC-m van, de bírom ezeket a gyökereket, akik egyből jönnek szarozni a Samsungot :)
Szánalmas.
Én is használom ezt a rakás szart, s nincs vele semmi bajom, nem fagyott. Miért, tud? :D
Akkor xarozzátok a Razr R-t is, mert az vékonyabb.
De furcsa, hogy az árukat legjobban a Samsungok tartsák. De ők legalább tudnak árazni. Az a gagyi műanyag mennyire látszik, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat? A hátulján van a hangszóró körül 1 rész, ahol meglátszik az ujjlenyomat, de furcsa, hogy azt ki nézi..?
Ha optimalizálatlan a rendszere, akkor miért volt sokáig a legjobb készülék?? Lehet, hogy összekevered az LG-vel.
Minden telefon melegszik ennyire, csak vastagabb. De legalább télen nem kell kesztyű. Hiába vas valami, ha a teljesítménye lentebb van. Az SGS2 is minőségi érzést kelt, hiába mondják, hogy nem. A Sense szerintem gyerekeknek való inkább.
Aki szerint szar az SGS2, az egyszerűen elfogult, vagy hülye.
Többszáz szakértő szerint a világ egyik legjobb telefonja még mindig.
Én nem azt mondom, hogy jobb mint a Sensation, vagy, hogy nincsenek hátrányai a Samsungnak. Szerintem kiváló készülék mindkettő.
De, hogy az SGS2 szar, az igen erős túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!