HTC Sensation vagy Sensation XE?
Ne beszélj zöldségeket légyszíves.
egy elismert gsm üzlet áraival példálóznék:
nos, az sgs2 minden csak nem drágább mint az XE, ráadásul kétszer annyi tárhely van benne. 1-0 a Samsungnak.
Hardver: 2-0 a Samsungnak
Kijelző: Samu 3-0 HTC
Gyorsaság: egál--> Samu 4 - 1 HTC
sense vs TW: hogy ne látszódjon elfogultnak itt a HTC-nek adom pontot--> Samu 4 - 2 HTC
Anyaghasználat: Samu 4 - 3 HTC
Kamera: Samu 5- 3 HTC
Support: Samu 6 - 3 HTC
soroljam még? Ja és nem mellesleg a két telefon közül csak egy kapott különösen ajánlott plecsnit MA-n... ami ugye magáért beszél.
Te miket hordasz itt össze?
Hardver Samu? Nemár... olvass légyszíves.
Kijelző Samu a 210 ppi-vel? Olvass légyszíves, mert rossz viccnek is rossz. Ráadásul az AMOLED soha nem volt jobb, mint az SLCD...
AMOLED színes, de már túlságosan is.
Egy kijelző (legalább is az én szempontom szerint) nem attól lesz jó, hogy olyanok a színek rajta, mint pl. sehol, hanem ha minél realisztikusabb.
Amúgy SGS2 sem rossz, vagyis kifejezetten jó, de nekem semmiképp sem kéne, mivel a HTC jobban bejön.
XE viszont szar, kapsz hozzá egy fos Beats fülest, aminél egy 2 rongyos kínai szar is jobb, hardverileg meg szinte ugyanaz.
Akkor már sima vs XL.
XL egy vagyonért, ami sz@rt sem ér? Az XE jó, nézd meg az akkuját...
Mellesleg láttam az AMOLED-et élőben, és nekem okádék színei vannak. A SLCD pont a lefmegfelelőbb, szép fekete, szép fehér és valós, élénk színek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!