Hogyan lehet iPhone készülékről le törölni zenét? Mert nem tudok rájönni! :S
3G-most szeretnék váltani 3GS-re!
Mert mondták ahol vettem, hogy ha frissítést kér ne nyomjam rá, mert elrontom vele a készüléket! Mivel nem gyárilag független, ha függetlenítve lett! Nem tudom ez mennyire igaz, vagy sem, de csak nem a levegőbe beszélt!
Érdemes ilyenkor frissíteni, véleményeid alapján?
iPhone 3G 16Gb-os készülék! Igazából most szeretnék 3GS-re váltani!
Sajnos nem merek hozzá nyúlni, mivel ahol vettem mondták, hogy ha kiír valamilyen fajta frissítést ne nyomjam rá, mert az egész készüléket vissza állítóm gyári verzióba, és elrontanám vele a készüléket! Valószínűleg amiatt, mivel külföldi kártya volt előzőleg jó bele, és utána lett kártya függetlenítve!
Biztos hogy az a jailbreak-elt készülék!
Ennél fogva szigorúan tilos a frissités , a visszaállítás, és a tartalom teljes törlése.
Többek közt ezért nem kéne nekem soha JB-s iPhone. Nem hiszem el hogy az AppStore-ban lévő 250.000 alkalmazás ne lenne elegendő!
A kérdésre válaszolva:
legkönnyebben az iTunes-el tudod a telód tartalmát napra készen tartani, ehhez az apple.com-on találsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!