Vőlegényem Apple iPhone 4-et akar vásárolni magának, mi a véleményetek a készülékről? (16GB, fekete)
Figyelt kérdés
Akinek van iPhone 4 mi a tapasztalata?
Mennyi idő előrendelésbe megkapni?
Ti vennétek ilyen készüléket?
Milyen előnyei és hátrányai vannak?
Rábeszéljem vagy lebeszéljem erről a telefonról?
Jobb ez a telefon, mint a Sony Ericsson?
2010. okt. 28. 23:23
1/6 anonim válasza:
A telefonnal magával nincs olyan sok baj, csak annyi hogy nagyon túl van árazva.:/
2/6 bp1985 válasza:
Szenvedni fog vele, mert jailbrake nélkül semmit nem ér. Árát nagyon nem éri meg, mivel jóval olcsóbban sokkal jobb telefonok is vannak. Ha vagánykodni akar, akkor vegye meg, de ha egy jó telefont akar, akkor ott a htc desire, vagy a htc hd3.
4/6 anonim válasza:
A telefon nagyon korrekt. Nekem most lett meg. Előrendelés függ h hol történik, nekem 1 hónapra jött ki nagyjából, de úgy h zaklattam őket állandóan.
Nem fog vele szenvedni nagyon.
Az okostelefonok közt nem nagyon találok olyat amire lecserlélném.
5/6 bp1985 válasza:
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:31
Nézz körül a htc-k nél. Nem is 1 van, ami jobb, gyorsabb, olcsóbb, és várni sem kell rá. Ja, és tarifacsomaghoz sem vagy velük kötve.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó telefon, lehet énis veszek ,de az árával nem vagyok kibékülve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!