Küld a T-Com házaló ügynököket?
Nem feltétlenül kamu, de fő az óvatosság. Akkor még otthon laktam, amikor bekötötték a házba a T-Home optikai hálózatát. Az üzletkötő hölgy ugyanígy telefonon jelentkezett és kért egy időpontot egy személyes találkozóra. Pontosan érkezett a megbeszélt időpontban és részletes tájékoztatást adott arról a szolgáltatásról, melyet a szüleim azóta is nagy megelégedettséggel használnak. A kamuzó cégek inkább a hirtelen rajtaütés módszerét használják, tehát inkább becsengetnek, mint hogy bejelentkezzenek. Erre is volt példa sajnos nem egy. Szerencsére mindig lebuktak. Volt, hogy az in..tel (szándékosan nem írok cégnevet) nevű szolgáltató emberei t-home-os mappával járták a házat és a lakókat megtévesztve próbáltak új ügyfeleket szerezni. Anyámat sikerült is bepalizniuk, de szerencsére időben rájöttem és lemondtam az egészet. Volt hogy én voltam otthon, ugyanúgy jöttek, mondtam hogy ez bűncselekmény és hívom a rendőröket, úgy menekültek, mintha üldöznék őket. Szóval csak óvatosan.
Az esetleg gyanús lehet, ha eddig T-Home telefonjuk van a nagymamának és ennek ellenére a telefonálási szokásairól kérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!