Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha egy házaló...

Mit tennél, ha egy házaló csávó beállítana és fél millás porszívót árulna?

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Elküldeném.
2010. dec. 24. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Vajon mit? Elküldeném a fenébe..
2010. dec. 24. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Elküldeném. Miért te mit tennél (tettél)??
2010. dec. 24. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Anyámnak 3óráig ódát zengett milyen jó kis porszívó (még jó hogy nem apám volt otthon). Mi is elküldtük, de sajnáltam szerencsétlen csávót. Jó porszívó volt meg minden, de fél milláért.... 60ezerért olyat veszek, hogy leszop!
2010. dec. 24. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

"3óráig ódát zengett..."

minek engedted be, megérdemeltétek azt a 3 órát.

2010. dec. 24. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem engedném be.
2010. dec. 24. 18:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem én engedtem be! Mire hazaértem, már ott volt! Utána hajtottam el, anyám engedte be! Na ő megérdemelte!
2010. dec. 24. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Megpróbálnám meggyőzni arról, hogy ez az ügynökösködés, nem egy jól jövedelmező meló. Tanácsolnám neki, hogy keressen más munkát, ha meg is szeretne élni. Szerintem küldeni sem kellene, lelépne magától.

Senki sem szereti, ha egy idegen, beleszól az életébe, tehát, ez a legjobb módszer, az ilyenek elhárítására.

2010. dec. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!