Mit vegyek? Htc Wildfire S vagy Nokia 500?
NOKIA 500!
Ne vedd meg a 700-at nem sokkal tud többet mégis drágább sokkal.
itt összehasonlítottam neked, de nem hinném hogy egy vaku meg egy erősebb ram kb 10,000ft-ba kerülne
Tudom, hogy te tudod, mindegyik telefonról, hogy mit tud, de azért én csak összehasonlítom neked
:S ZTE Skate nincs rajta.
Énnekem is 500-am van, de szerintem a 700-at kizárhatod így marad HTC! A NOKIA 500-NAK annak több a belső memóriája erősebb a procija, jó hát a HTC-nek több a ram-ja, azon kívül a NOKIA 500-nak nagyobb a fényképező felbontása, és van benne HSUPA adatkapcsolat is (szerintem ez a gyorsabb internetkapcsolat elérésre szolgál) Nagyobb a képernyője 16:9-es képarányú így videonézéshez TÖKÉLETES illetve kisebb aksival több készenléti időt de 10 perccel kevesebb beszélgetési időt nyújt egy HTC-nél.
6. válaszoló: azért a 700-ban még van GPU is meg Belle symbian
Kérdező: kettő közül a wildfire s jobb, de én inkább xperia minit, vagy live with walkmant választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!