Na szóval ti melyik telefont választanátok: Nokia 500; HTC Wildfire S; vagy netalántán Sony Ericsson x10 mini. Melyik képvisel jobb ár érték arányt, melyik a megbízhatóbb, egyáltalán melyik a jobb?
x10mini kuka
nokiát nem szeretem az androidhoz vagyok szokva ezért a HTC-t választanám bár régi de még mindig jó telefon
a nokiát se írom le csak nem ismerem és nem azt választanám
egyértelműen HTC.
de ha x10 miniben gondolkodsz, akkor nem hátrány a kicsi kijelző, és SE is lehet a pakliban, tehát xperia mini :D
Nem tudom, hogy az x10 mini, hogy jött a listádba...
Inkább az új xperia minit vedd ezek helyett, ezek közül messze a legjobb.
T-mobile webshopból most 35000 ft.
Az xperia mini a legjobb vétel ma, de sokáig ne gondolkozz rajta, mert csak december 31-ig 35000 ft (Ez az ár csak a webshopból történő rendelésre érvényes, t-mobile üzletben 45000 ft.)
Utána már valószínűleg 40-45k körül lehet csak kapni domino csomagban.
És milyen htc-d van?
A wildfire s azért nem egy desire pl.
Elavultnak számító armv6 proci, nem lesz rá android 4.0, nem tud hd videófelvételt, nincs normális flash támogatás stb.
Ilyen szempontból 35-ért sokkal jobb vétel az új xperia mini, mint a wildfire s.
Xperia Mini jobb, viszont kinézete sokaknak nem tetszik, köztük nekem sem, ezért sose kéne.
HTC sem rossz, persze nem egy Sensation, de nem is kerül annyiba.
A "kis" játékokat elviszi, a komolyabb 3D-seket nem, de az nem is élmény ekkora kijelzőn.
HD-s kamera hiánya elég nagy mínusz, de ha nem használod akkor mindegy.
Meg HTC azért mégiscsak jobb márka, meg a Sense is kárpótol pár dologért.
Az messze nem egy kategória a wildfire s-el.
A desire hardveresen az xperia mini-hez áll közelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!