HTC Wildfire S Vélemények?
Nos.Elvileg megajándékozom magam karácsonyra egy HTC Wildfire S nevű telefonnal,és arra lennék kíváncsi,hogy mik
a véleményeitek róla:D
Életemben a második telefonom lesz és az első androidos,
mellesleg egy Nokia 5000 után.
Hát gondolom jobb mint ez...(Mint a Nokia...)
Igen,tudom hogy vannak ilyen kérdések,de én egyikben sem találtam meg azt a választ amire én lennék kíváncsi...úgy általánosságban.
Hááááttttt sokat neteznék rajta...eléggé...
De mondom nézd meg a nokia 5000et és ahhoz képest viszonyítsd :DD
Nembaj nekem jó lesz :D
Am nem akarok full flash játékokkal játszani,annyit szeretnék,hogy meg tudjam nézni az e-mail jeimet,
hogy marketről le tudjak tölteni dogokat,hoy néhány dolgot megkeressek google-ben...Nagyjából ennyi.
A Youtube meg,nekem teljesen elég.
Azért a HTC-től ne legyetek ennyire elájulva szerintem nem olyan nagy szám(személyes tapasztalatból mondom)...
Én a helyedbe valamilyen samsungot vagy sony ericssont vennék, ilyen árba már tudsz jó telefont is venni...
Figyelj,nekem van tapasztalatom,egyszer-kétszer láttam
havernál HTC Wildfire S-t,neki olyan van,kézbe is vettem már,igaz kikapcsolva,de valahogy éreztem,hogy nekem ilyen kell...
15:43
A HTC nem nagy szám?
És pont az SE az?
Nézz meg egy HTC Sensationt, egyik top telefon.
Amúgy alap netezésre jó lesz a Wildfire S, csak ha éjjel nappal azon lógnál akkor lenne szar.
A Sensation az tényleg jó telefon adatai alapján és biztos jó is, de van több haverom is akinek HTC-je van és mind fikázza meg én is szoktam használni és nekem nem jön be.
Visszatérve az eredeti kérdéshez: hogyha egyből beleszerettél akkor szerintem vedd meg, akkor biztos tetszeni fog.
Én is voltam így régen egyből megtetszett egy sony ericsson k550i, és amikor lett rá pénzem azt vettem meg pedig azért voltak jobb telefonok is azon az áron, de a mai napig nem bántam meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!