HTC Wildfire, vélemények?
Figyelt kérdés
most ment tönkre a samsung s5230-as telefonom (másfél év után), egész pontosan nem reagál az érintőképernyője semmire.
és, bár megfogadtam, hogy soha többet érintőképernyős telefon, de van egy olyan lehetőségem, hogy most kapjak egy ilyen típusú HTC-t.
csak annyit szeretnék tudni, hogy mennyire megbízható ez a telefon? mármint lehetnek e olyan jellegű hibák vele, mint például az S5230-cal?
köszi előre is a válaszokat
2011. máj. 9. 18:39
1/4 anonim válasza:
Az S5230 egy olcsó érintősként kezdte és ott is fejezte be, de a HTC amikor bejött egy elég jó középkategóriás okostelefonnak számított. Jobb alkatrészekből van összerakva szóval sokkal tovább fogja bírni és jobban is érzékeli az érintést. Ráadásul androidos. Az egyetlen hibája talán az, hogy a kijelző felbontása miatt nem annyira szép a képe de kibírható.
2/4 anonim válasza:
ne az s5230-hoz hasonlítsd az érintőképernyős mobilokat. az egy alsókategóriás vacak gagyi cucc, az ilyen olcsó divatérintősek csoda ha 1 évig kibírják. a wildfire amúgy jó, de annak is vannak hibái (alacsony kijelző felbontás) de az s5230-al nyilván 1 lapon sem lehet említeni, annyival jobb és tartósabb.
3/4 A kérdező kommentje:
valahogy gondoltam, hogy nagy különbségek lesznek a két telefon között, csak inkább az érdekelt volna, hogy bírja e a telefon. azt tudom, hogy az S5230 egy gagyi készülék, és ha a HTC is feladná másfél év után, akkor eszem ágában nem lenne olyat venni.
köszönöm a válaszokat
2011. máj. 9. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!