Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S Vélemények?

HTC Wildfire S Vélemények?

Figyelt kérdés

Nos.Elvileg megajándékozom magam karácsonyra egy HTC Wildfire S nevű telefonnal,és arra lennék kíváncsi,hogy mik

a véleményeitek róla:D

Életemben a második telefonom lesz és az első androidos,

mellesleg egy Nokia 5000 után.

Hát gondolom jobb mint ez...(Mint a Nokia...)

Igen,tudom hogy vannak ilyen kérdések,de én egyikben sem találtam meg azt a választ amire én lennék kíváncsi...úgy általánosságban.

2011. dec. 16. 13:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
pont ezt magyarázom ugyanazon véleményen vagyunk.....nektek fontosabb a külső és amelyikek tetszenek azok közül választjátok a jobb tudásút.....akkor miért is ne értenénk eggyet????
2011. dec. 25. 23:50
 22/27 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdés, de én Karácsonyra egy rózsaszín HTC Wildfire S telefont kaptam, és igazán elégedett vagyok vele. Ha valakinek nagyobb céljai vannak vele, mint pl. sok netezés, vagy hasonlók, lehet, hogy érdemesebb más mobilt vennie, bár nem vagyok nagy szakértő, de szerintem a Wildfire S ugyan olyan, mint nagyobb társai, csak kisebb külsőbe zárva. Abszolút gyors, szép, minden rendben van vele, csak ajánlani tudom.

Bocitarka

2011. dec. 27. 10:54
 23/27 anonim ***** válasza:
"ugyan olyan olyan mint nagyobb társai csak kisebb külsőbe van zárva" ezért ez nem egészen ihaz persze aki nem ért hozzá annak teljesen mind1
2011. dec. 27. 11:07
 24/27 anonim ***** válasza:
arm v7 alatti procis telót nem érdemes megvenni marketen csomó alkalmazás van amihez ez a minimum így pl megsem jelenik a marketben az a bizonyos program néhány telón ezt tapasztalatból mondom...pl van egy angry bots nevű app ami elég durva 3d-t csinál bladen lesem tudtam tölteni mert nem muatta a market utána persze netről leszedtem az apk fájlt de az meg cseszett feltelepülni...
2011. dec. 27. 11:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Ez azért igaz, a netezésre a Wildfire S nem a legoptimálisabb. A proci okánál fogva nem tudja megjeleníteni a flash tartalmak nagy részét, beágyazott videóknál pedig bemondja a durcit!
2011. dec. 27. 11:56
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha valakinek kell komoly játék, meg hogy soha sem akadjon, hihetetlen gyors legyen annak nem való a Wildfire S, viszont az ilyen telefonok a Wildfire S kétszereséért vannak.

De ha valaki megelégszik a "kis" játékokkal (Cut the Rope, Bouncy Mouse, stb) annak jó lehet a Wildfire S.

10:54-esre meg inkább nem válaszolok, egy hozzá nem értő lánynak természetesen tényleg csak annyi a különbség, hogy ez kis rózsaszín az meg nagy rózsaszín

2011. dec. 27. 23:15
 27/27 anonim ***** válasza:
ezért valjuk be az sem igaz h csak 2x annyiért vannak arm v7-es telók mert pl az unalomig emlegetett xperia mini vagy live is klasszikusokkal többet tud ilyen téren és mégsem 2x annyi...
2011. dec. 27. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!