Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S Vélemények?

HTC Wildfire S Vélemények?

Figyelt kérdés

Nos.Elvileg megajándékozom magam karácsonyra egy HTC Wildfire S nevű telefonnal,és arra lennék kíváncsi,hogy mik

a véleményeitek róla:D

Életemben a második telefonom lesz és az első androidos,

mellesleg egy Nokia 5000 után.

Hát gondolom jobb mint ez...(Mint a Nokia...)

Igen,tudom hogy vannak ilyen kérdések,de én egyikben sem találtam meg azt a választ amire én lennék kíváncsi...úgy általánosságban.

2011. dec. 16. 13:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha csak a minőséget nézzük, a SE elbújhat a HTC-hez képest. Finom matt borítású műanyag, ujjlenyomatok nélkül, hihetetlenül jól optimalizált rendszer a nagyszerű Sensel. Ha a procit nem sajnálták volna ki, ebben a kategóriában verhetetlen lenne...
2011. dec. 16. 18:11
 12/27 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy csak egy processzort spóroltak ki:))Végül is az nem fontos:)
2011. dec. 16. 18:44
 13/27 anonim ***** válasza:

És haverjaid mi alapján fikázzák a telefont?

Mert nem tökéletes, de az iOS sem az, abba is bele lehet kötni pár helyen, és sok buta ember akkor azt is fikázhatja.

2011. dec. 16. 19:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Főleg a netezést fikázzák meg azt, hogy lassú, nem az oprendszerrel van bajuk.
2011. dec. 16. 19:40
 15/27 anonim válasza:

nekem is ilyen telefonom lesz karácsonyra!:D /rózsaszín/

úgyhogy még véleményt nem nagyon tudok írni, de első látásra nagyon megtetszett.. és remélem jól beválik majd..:)

2011. dec. 20. 17:18
 16/27 anonim ***** válasza:
a mini ezen az áron klasszikusokkal többet tud ez tény DE! aki kinézet alapján vesz telót pl csajok azoknak jó lesz ezis ha az tetszik neki hát vegye csak nekem nem fáj a hardver meg annyi h. sztem nekik qva mind1 mert akiket legalábbis én ismerek egy normális játékot nem raknak rá mert fogalmuk sincs mi az a torrent meg apk fájl meg stb szóval letöltik szépen marketből a kis angry birds-öt és örülnek a csillivilli telcsinek pedig aztse tudják miaz szal valakinek aztán tényleg tökmind1 mit tud.
2011. dec. 21. 10:59
 17/27 A kérdező kommentje:
Csakhogy,én nem csaj vagyok,és kétlem hogy itt sokan jobban értenének a torrenthez,meg a .apk fájlokhoz :D
2011. dec. 24. 23:22
 18/27 anonim ***** válasza:
akkor ha értesz hozzá akkor mér veszed a wildfire-t amikor 35 ért van se mini ami többet tud? Elmondom miért vagy azért mert nem érdekel a tudás szal ugysem használod ki vagy szimplán csak a htc tetszik neekd külsőleg a sony meg nem ennyi...nem érdemes ezen vitatkozni
2011. dec. 24. 23:38
 19/27 anonim ***** válasza:
Én sem értek egyet halassal. Ha engem egy telefon külseje taszín, nem fogom megvenni akkor sem, ha aranyat sz@rik. És igen, csajoknak többnyire mindegy. Viszont én sem vagyok csak, mégis megnézem a teló kinézetét, és azok közül választom ki a hardveresen legjobbat, ami kinéz valahogy.
2011. dec. 25. 12:10
 20/27 anonim ***** válasza:

Előzővel egyetértek.

Ha az Xperia Minin iOS lenne, 6 terahertz-es proci 300 maggal, Radeon HD 7970-os VGA-val sem kéne nekem, mert a kinézet is igenis fontos.

2011. dec. 25. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!