Ha vízbe esett a telefon, akkor tuti elromlik?
Sziasztok
Sony Ericcson Xperia-m van.Sajnos teljesen véletlenül,önhibámon kívűl beleesett a wc-be,voltam a t-mobile-nál,ahova tartozom mint szolgáltató,ott azt mondták lehetetlen h megmentsék,se a készüléket,se az adatokat amik rajta vannak(sms-ek,képek).Kis is vettem belőle az aksit jobban nem mertem szétszedni.
Van esély arra h mégis meg lehessen javítani?Hisz az ember tudja h milyen mennyire fejlett már a technológia h esetleg vissza lehetne menteni ezen adatokat?!
Ilyet is olvastam egy hvg-s cikkben ilyen esetekkel kapcsolatban:
"Ha legalább 24 óra eltelt, és úgy véljük, most már biztos száraz a telefon, próbáljuk meg behelyezni az akkumulátort, és bekapcsolni a készüléket. Ha nem működik, próbáljunk meg valakitől egy hasonló akkut szerezni, ám ha azzal sem indul el a telefon, akkor a szerviz marad. Itt viszont ne titkoljuk el a probléma eredeti okát, de érdeklődjünk a javítás áráról is. Lehet, hogy végül jobban járunk egy új mobillal, főleg, ha a SIM-kártyánk rendben van.
Kidobni azért nem kell a régi jószágot, ugyanis hallottunk már olyan esetről, hogy valaki félretette vizes mobilját, újat vett, és három hónap (száradás) után kipróbálta a régit, aminek ekkor már nem volt semmi baja."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!