Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha vízbe esett a telefon,...

Ha vízbe esett a telefon, akkor tuti elromlik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 19:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A sonyericsson szortvereinek álltalában 1-2 év után kell egy frissités, külömben semmi bajuk, ez az én tapasztalatom, olyat nem hallottam, h ha adatkábellel gépre kötöt, és lehúzod akkor szoftverfrissítést is kell csinálni, nekem a K550-en 1,5 év után kellett egy szoftverfrissítést csinálnom, netről letöltöttem adartkábellel gépre kötöttem, és frissítettem, azóta mükszik rendesen. Arra meg, h a nokia szoftvereknek nincs bajuk arra meg annyit, hoyg az N95-be például egy oltári nagy szoftverhiba volt, ezért is csinálták a 8GB-s verziót, nem működött rendesen a GPS sokszor, meg rengeteg bistonsági rés volt. csak a nokiák a symbion (nem biztos h jól írtam) rendszereket használják, a sony meg minden telóhoz megírja a saját rendszerét, csak néhány telefon van amihez symbion oprendszert használ, és csak egyetlen egy amin pedin WM. volt egy 6300 telefonom, az is kissé sofvterhibás volt, a 3220as meg a 2610 is. nokiánál eddig aminek nem volt baja, és volt nekem, eddig csak a 3310-es, és a 3650-es volt meg a 3100, ezen kívül még utóbbi 2 volt. elképzelhető, h csak én fogtam ki mindig a hibásat, de az újabb nokiákról nincs jó tapasztalatom, de a sonynál eddig csak annyi bajom volt, h a k700i-nél a joystick-ot kellett garanciálisan 3szor cseréltetni, és néha frissíteni kell a szoftvert amit házilag is meg lehet oldani.
2009. jún. 10. 20:58
 22/22 anonim válasza:

Sziasztok

Sony Ericcson Xperia-m van.Sajnos teljesen véletlenül,önhibámon kívűl beleesett a wc-be,voltam a t-mobile-nál,ahova tartozom mint szolgáltató,ott azt mondták lehetetlen h megmentsék,se a készüléket,se az adatokat amik rajta vannak(sms-ek,képek).Kis is vettem belőle az aksit jobban nem mertem szétszedni.

Van esély arra h mégis meg lehessen javítani?Hisz az ember tudja h milyen mennyire fejlett már a technológia h esetleg vissza lehetne menteni ezen adatokat?!

Ilyet is olvastam egy hvg-s cikkben ilyen esetekkel kapcsolatban:

"Ha legalább 24 óra eltelt, és úgy véljük, most már biztos száraz a telefon, próbáljuk meg behelyezni az akkumulátort, és bekapcsolni a készüléket. Ha nem működik, próbáljunk meg valakitől egy hasonló akkut szerezni, ám ha azzal sem indul el a telefon, akkor a szerviz marad. Itt viszont ne titkoljuk el a probléma eredeti okát, de érdeklődjünk a javítás áráról is. Lehet, hogy végül jobban járunk egy új mobillal, főleg, ha a SIM-kártyánk rendben van.

Kidobni azért nem kell a régi jószágot, ugyanis hallottunk már olyan esetről, hogy valaki félretette vizes mobilját, újat vett, és három hónap (száradás) után kipróbálta a régit, aminek ekkor már nem volt semmi baja."

2015. febr. 4. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!