Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha vízbe esett a telefon,...

Ha vízbe esett a telefon, akkor tuti elromlik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 19:38
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
93%

Nem biztos, barátom rövidnadrággal ült bele a vizzel teli fürdőkádba, telefonja a zsebében volt csak ő nem tudta

Mikor kiszállt akkor vette észre

A telefon ki volt kapcsolva

Ő kirakta száradni, összerakta bekapcsolta és ugyanúgy ment tovább mint azelőtt

De nem tudom a te esetedben :-??

2009. máj. 20. 19:44
 2/22 A kérdező kommentje:

Hát nekem bekapcsolva esett be. :S

Remélem jó lesz..

2009. máj. 20. 19:46
 3/22 anonim válasza:
100%

Hááát, én is hallottam már, hogy van remény, csak azonnal szét kell szedni és jól meg kell szárítani, bár gyanúsan még így is elkezdődhet a korrozió (vagy van ennek valami speckó neve is). Én is így voltam vele. Mondjuk az enyim a már lehúzott WC-be esett bele (:-/) és habár azonnal szét lett szedve és meg lett szárítva, és úgy is nézett ki működött, sajnos 2 hét múlva elkezdett szétesni. A végén a kijelzője teljesen bekrepált, bár használni lehetett. Egy barátnőm ugyanígy járt. Neki a fürdőkádba esett. Előszőr úgy tűnt jó, aztán szépen lassan tönkre ment.

Remélem azért a tied nem így fog járni.

2009. máj. 20. 19:49
 4/22 anonim válasza:
100%
Az enyém a budiba esett, azután még be is vágtam tiszta vízbe xD aztán megszárítottam és semmi baja. Persze lehet hogy nem minden telefon bírja ilyen jól.
2009. máj. 20. 20:03
 5/22 A kérdező kommentje:

Az enyém is a WC-be esett..

huh hát most szárad csak nem találok elég kicsi csavarhúzót h szétszedjem :S

2009. máj. 20. 20:05
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Én felmoso vízbe ejtettem. Vidd el szervizbe. Van valami speciális folyadék,ultrahangos akármi(bocsi) amivel ha atmossák valoszinuleg menthető.

Egyébként rozsda.. Hamm

2009. máj. 20. 20:32
 7/22 A kérdező kommentje:

Na sikerült szétszedni, most hajszárítóval próbálkozok. Imádkozzatok, hogy sikerüljön megmenteni :)

Köszi mégegyszer a válaszokat!

2009. máj. 20. 20:43
 8/22 anonim ***** válasza:
39%

Imádkozom érted!

Máskor ne vidd a telót a WC-be! Nem hiszem, hogy olyan fontos hívásaid lennének, hogy ne lehessen várni 5 percet!

2009. máj. 20. 21:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Hátlapot vedd le, akksit vedd ki, utána 5 perc hajszárító! Ha szerencséd van, holnapra semmi baja.
2009. máj. 20. 21:34
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, kiszárítottam és tökéletesen működik! :D

Hát igen az volt a baj, hogy pont valaki hívott. Na de mind1, tanulok a hibámból. :)

Köszi mégegyszer!

2009. máj. 20. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!