Ha vízbe esett a telefon, akkor tuti elromlik?
Nem biztos, barátom rövidnadrággal ült bele a vizzel teli fürdőkádba, telefonja a zsebében volt csak ő nem tudta
Mikor kiszállt akkor vette észre
A telefon ki volt kapcsolva
Ő kirakta száradni, összerakta bekapcsolta és ugyanúgy ment tovább mint azelőtt
De nem tudom a te esetedben :-??
Hát nekem bekapcsolva esett be. :S
Remélem jó lesz..
Hááát, én is hallottam már, hogy van remény, csak azonnal szét kell szedni és jól meg kell szárítani, bár gyanúsan még így is elkezdődhet a korrozió (vagy van ennek valami speckó neve is). Én is így voltam vele. Mondjuk az enyim a már lehúzott WC-be esett bele (:-/) és habár azonnal szét lett szedve és meg lett szárítva, és úgy is nézett ki működött, sajnos 2 hét múlva elkezdett szétesni. A végén a kijelzője teljesen bekrepált, bár használni lehetett. Egy barátnőm ugyanígy járt. Neki a fürdőkádba esett. Előszőr úgy tűnt jó, aztán szépen lassan tönkre ment.
Remélem azért a tied nem így fog járni.
Az enyém is a WC-be esett..
huh hát most szárad csak nem találok elég kicsi csavarhúzót h szétszedjem :S
Én felmoso vízbe ejtettem. Vidd el szervizbe. Van valami speciális folyadék,ultrahangos akármi(bocsi) amivel ha atmossák valoszinuleg menthető.
Egyébként rozsda.. Hamm
Na sikerült szétszedni, most hajszárítóval próbálkozok. Imádkozzatok, hogy sikerüljön megmenteni :)
Köszi mégegyszer a válaszokat!
Imádkozom érted!
Máskor ne vidd a telót a WC-be! Nem hiszem, hogy olyan fontos hívásaid lennének, hogy ne lehessen várni 5 percet!
Köszönöm nektek, kiszárítottam és tökéletesen működik! :D
Hát igen az volt a baj, hogy pont valaki hívott. Na de mind1, tanulok a hibámból. :)
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!