Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha vízbe esett a telefon,...

Ha vízbe esett a telefon, akkor tuti elromlik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 19:38
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

velem is előfordult már :D 2szer is beleejtettem a fürdőkádba...utána meg jött a kapkodás,h gyorsan megszárítsam de mind2 eset után működött a telóm :) szerencsém volt.

apukám autószerelő és ő a motorolajba ejtette bele, de az övét is sikerült kitisztítani és az is műkszik :D szval vannak telefonok amik kibirják és vannak olyanok amik nem :)

2009. máj. 20. 22:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor többnyire az akksi és az elektromos szétsülések okoznak problémát.

Ha akksi nélkül belevágjátok 1 kád vízbe, áztatjátok ott egy jó napig és utána megszárítjátok, vissza az akksit akkor működni fog teljesen jól.

2009. máj. 20. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer találtam az út menti pocsolyában egy mobiltelefon darabkát.

A barátom mutatta, h ott is egy darab, meg ott is...

Én összeszedtem a diribdarabokra hullott telót, hazavittem, alaposan kimosogattam, összeraktam, felraktam a töltőre és életre kelt...

Az ismerősöm szintén a klotyóba ejtette, és őneki meghalt a telefonja.

2009. máj. 20. 23:54
 14/22 anonim válasza:

Szia!

Az enyém a fürdőkádban merült el, de szétszedtem, és a radiátorra tettem. Frankón kiszáradt, és máig működőképes. Amúgy is kiakartam tisztítani, hát nem épp úgy, ahogy terveztem, de sikerült. :D

2009. máj. 24. 16:45
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

Hello!

Nem szabad azon nyomban kiszárítani, a legtöbb teklefon ettől meghal. Ha vízbe esett a telefonod akkor az akksit azoin nyomban ki kell venni, desztilált vízbe egy kis ideig mozgatni kell, az rendesen letisztítja, és utána kell szárítani, de ha hajszárítóval szárítod akkor hideg levegőt fujass rá, persze akksi ne legyen benne. az akksit ki kell dobni, újat venni, ami párezer forintos dolog, de a mai lithium-polymer akksik ettől meghalnak, és a telefont is tönkre teszik, plusz ezek az akksik ha zárlatosak lesznek, vagy a védelme hibásodik meg túltöltés ellen akkor fel is robbanhatnak könnyedén. Én elektronikával foglalkozom, és van jópár mobilos (szervizes) ismerősöm.

Remélem tudtam segíteni.

2009. máj. 25. 10:24
 16/22 escrogar válasza:
100%

kérdező:

az hogy most működik, még nem biztosíték :)

én egy kenuzás alkalmával megmutattam 2 éve a motorola v360-nak a Dunát alulról, és azóta halvány a külső kijelző, meg picit lassú a gép, de amúgy faja :)

csak a fránya garanciapötty ne pirosodott volna be...

2009. máj. 27. 08:24
 17/22 anonim válasza:
100%
én beleugrottam a folyóba és amikor a közepéig beúsztam akkor vettem észre hogy hoppá a zsebembe maradt a telóm .. kimásztam szétszedtem és megszárítottam azóta is működik . a telefon egy Nokia ezt azért hozzáteszem mert szerintem ezek a nagy túlélők de mindenkinek más a véleménye :)
2009. máj. 28. 23:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Attól függ... a régi nokiák (pl 3310) tényleg mindent túléltek, de a maiak sokszor már ha párás vagy télen kint a hidegbe vagy már bénáznak. persze ott is van kivétel, de az olcsók nem bírnak sokat, a nagyon drágák meg túlságosan kifinomultak, ezért nagyon érzékenyek mindenre, ezért a középkategória a legjobb általában... igaz én főleg sonyericsson párti vagyok, mert azzal még nem volt bajom, de a nokiákkal már jópárszor meggyűlt a bajom.
2009. máj. 30. 00:19
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, én is Sony Ericsson párti vagyok, ez a teló is az. :) Azóta is tökéletesen működik.

A Nokiákkal nekem sincs túl sok jó tapasztalatom. Egyik rokonom Nokiája ugyanígy járt de annak annyi lett.

2009. máj. 31. 20:17
 20/22 anonim válasza:
Tény hogy a Sony Ericsson a legjobb választás ezt nem is vitatom . Egyetlen bajuk a szoftverek gyengesége ... van telefonüzletben dolgozó haverom szerinte ez az egyetlen gyengéjük , mint pl lehúzod adatkábelrol és a szoftvert újra kell frissíteni stb .. a Nokiák sokat gyengültek de hogy szoftverhibás nem lesz az szinte tuti :)
2009. jún. 10. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!