A legjobb telefon most a galaxy note lesz?
Figyelt kérdés
tudom,hogy nagy a méret de mobilarenán írták is hogy,egy zsebben könnyen elfér2011. okt. 29. 11:26
1/3 anonim válasza:
A legjobb az relatív, mindig is az lesz.
Az Apple fanboyoknak még mindig az iPhone lesz a legjobb, a HTC fanoknak a Sensation, stb.
De top5-ös telefon lesz az biztos.
2/3 anonim válasza:
A legjobbat lehet mondjuk műszaki adatok alapján megítélni.
Persze már gond van, ha az egyik egyikben, másik a másikban jobb..
Zsebben elfér? Mekkorában?
Én nem vagyok hajlandó napi használatban 3,5"-nál nagyobb képernyőjű kütyüt ("pingpongütőt") a zsebemben hordani.
Ez már elég arra, hogy leveimet megnézzem, de sem nagy, sem nem nehéz (ez így az én szempontom!), nekem ez a legjobb!
Ennyi...
3/3 anonim válasza:
Ez már egy Mammut! Ha belegondolok, hogy nyáron a lenvászon nadrágom zsebében hogyan férne el egy ekkora behemót... Persze sehogy. Nekem is nagyon maximum a 4 inch. Jelenleg 3,2 inch-es van, de a maga 93 grammos súlyával pontosan optimális számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!