Symbian Belle vagy Android?
2011 2.negyedéves grafikont ott találod.Nagy az Android divat de 2 helyen még mindig a symbian áll!
Én spec Belle-t használok ami már a hivatalos előtti verzió és meg kell mondjam nagyon jó és szeretem is!
wp7-android-ios-symbian
egy dologban szeretem az androidot, soha nem fogod megunni a kezelőfelületet. ha csak 2 hétig használasz egy launchert, akkor is 2-3 hónap mire körbeér a dolog.
Első:
ne az eladásokkal gyere, sok a hülye, aki azt hiszi még ma is jó a Nokia, mert hát 10 éve is az volt.
Symbian Belle már egy fokkal jobb, mint a régi Symbianok, de még mindig egy szar jelzővel tudnám jellemezni.
Android.
iOS is jó, bár én azt nagyon hamar meguntam, inkább vennék annyi pénzért HTC Sensationt
"ne az eladásokkal gyere, sok a hülye, aki azt hiszi még ma is jó a Nokia"
Akkor az Android is szar mert nem az eladásokat kell nézni!!!
"nekem ez az egész symbian egy kapálózásnak tűnik"
Neked annak tűnik más meg boldogan használja!Meg az,hogy nem fejlesztik ez nem igaz és az sem,hogy még szart se adnak ki rá.2016-ig támogatják és fejlesztik.Az még 5 év addig biztos veszek másik telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!