Mi különbség a két operációs rsz között? Android és Symbian OS S60 5th Edition? Melyik telefont érdemesebb megvásárolni?
szeretnék telefont vásárolni ami szóba jöhet a nokia c5-03
vagy a sony erccison experia x8
ti melyiket vennétek? hallottam, hogy az androidos telefonok elég jók, viszont szerintem ez a nokia telefon többet tud.vagy nem tudom. nem értek annyira ahhoz hogy melyik alegjobb és miért.
AKi tud irjon!:))köszi
még szóba jöhetne ez a samsung is ennek a legjobb a op rsz-re a 3 telefon között
de elég sok embernek van ilyene..
Ezek közül mind rossz. Mennyit szánsz rá?
Ha 30 alatt, akkor One Touch. Ha 40, akkor Xperia Mini.
hát maximum 30at..
és tmobilos készüléket szeretnék, ez a one touch telenoros?
igen, utána néztem, viszont nem lehet függetlenül kapni mivel (telenor) one touch néven fut..
a függetlenités is plusz költség:/
C5-03-at ne vegyél! A két androidos készülék közül én a Samsun galaxy minit (utsó link) ajánlom.
Telenor OneTouch is jó választás, ha csak 30k-t szánsz rá.
Talán még a ZTE SKATE-t ajánlom. A Két oprendszer között kb. annyi különbség van, mint a Windows--Mac között.
Más gyártó, más programok stb. Symbian-t már ne vegyél, mert a Nokia kivégezte. Ez annyit jelent, hogy nem fejleszti tovább. Áttér a Windows Phone 7-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!