Android vs Symbian?
a Wifi a WLAN egyik szabványa! a mindennapokban már a Wlan neve összefort a Wifiével!
És hogy melyik a jobb op. rendszer!
Szerintem az android jobb!
Hát, próbáld ki a Samu Androidját, s rájössz, hogy ez nem igaz. Amúgy, ha a Samu nem vmi jól optimalizált, akkor mi van az LG-vel? Mégis az egyik legjobb teljesítménye van most is. A Sensation meg fényévekkel le van maradva az SGS2-től. Nah jó, nem, de gyengébb nála.
Amúgy akinek nem jött be a droid, az tuti, hogy valami olcsó készüléket vett. Próbáltam a HTC droidját is, de valahogy nekem az nem jött be. De igaz, ember függő, hogy kinek mi tetszik. A Symbiant hiába fejlesztik, nem most kellett volna elkezdeni. Hardverileg is nagyon lemaradtak. A MeeGo szerintem 1 tévedés volt. Mert nem sok mindenre használható, s max az alap appokat megcsinálják rá, de utána inkább hagyják. Múltkor láttam 1 csajt N9-el rohangálni.. Hát, annyiért inkább vehetett volna 1 halom Telenor OneTouch-t, s az még többre használható.. Nem droid fanság, se samu, de van amiben nincs igazatok.
Egyedi, de akkor sem tud semmit.
Az meg nem valami értelmes ember, aki az miatt vesz telefont, mert hűű, jól néz ki, meg ezt szerelték össze a legegyedibben..
Hát, de másban hol verné? Amúgy meg mindenkinek van joga mindenhez, mivel majd rámszólnak, hogy ne ócsároljam, mivel szerintem nem ér semmit. Max 60k-s telefonokhoz sorolhatnám. De lehet, hogy azért ilyen drága, mert MeeGo, meg új, meg a legtöbbet elrontottak gyártáskor, s valahogy vissza kell szerezni azt a kárbaveszett zsét..
Most én is rádszólhatnék, hogy húú, mért ócsárolod a Samu-t, de írtam az előző válaszomban, hogy ember függő. Ha te nem érted ezt a mondatot, akkor sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!