Android vs Symbian?

Figyelt kérdés
Okostelefont szeretnék venni, de nem tudom, milyet válasszak. Igazából 2 kérdésem lenne: mi a különbség az android és a symbian között? Tudom, hogy az utóbbi a nokiákban van, de melyiket ajánlanátok? A másik pedig, hogy a wifi és a wlan között mi a különbség? Wifizni is szeretnék a telón, de igazából nem tudom, mi az a wlan, és valamelyikhez csak ez van odaírva. köszönöm előre is :)
2011. dec. 4. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem tud semmit... miért is? A 8MP-es dual LED-es kamera, az 1GHz-es processzor, a 251 ppi-s AMOLED kijelző, az akadásmentesen működő MeeGo (lásd tesztvideó), a polikarbonát készülékház tégyleg semmi. Kijelzőt nézve csúnyán veri a S2-t, kamera minőségét tekintve szintén, ráadásul a segédfény is több. Na meg ugye a készülékház... Ha összességében az S2 okosabb, mégis van, amiben a Nokia a jobb. Akkor talán mégsem olyan hulladék ez nem? Túlárazott igen, de ezt leszámítva egy nagyon eltalált okostelefon lett.
2011. dec. 4. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem is akarták a legjobbnak, egyszerűen csak egy tökéletesre szabott készüléknek készült, és az is lett! Egy hibája van, elismerem, ez pedig az ára!
2011. dec. 4. 21:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha valakinek a design a fontos.. De, ha vesz 1 E-book-ot, meg 1 fényképezőgépet, még mindig olcsóbban jön ki.. Ha telefon, akkor ne a kamera része legyen a legjobb. Mert tényleg jobb kamerája van. De tudsz linkelni olyan videót, amiben a szabadban(udvar/utca/stb) vannak N9-el? Mert úgy tudom mihez viszonyítani. Bár, az élethű színekkel ne jöjjön senki, mert az elég ratyi színhasználat, vagyis fakó az egész. De ez is emberfüggő. :D
2011. dec. 4. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Épp azért matt, hogy ne nézzen ki moslékul egy idő után nem? Egyébként a fehér színben már magasfényű a kütyü. Okostelefont meg azért vesz az ember ugye, hogy ne kelljen már 150 féle kütyüt hordani. All in one, ez a lényege. Mindenkinek más az ízlésvilága. Ugyanúgy a méret is, nekem pl. már az S2 is kényelmetlenül nagy, gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
2011. dec. 4. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Jó, de a fehér színnek hasznát max a böngészőnél veszi hasznát, vagy, ha nem vakuval világít az ember. Amúgy az S2-nél is még a fényerőn belül lehet színeket változtatni, szóval, nem tudni, hogy melyik hogy volt épp az S2-é, mert kicsit kékesebb volt a fehér helyett a videón, de az a kis különbség igen mind1. :D

Hát, igen, nagy, de a Note az hatalmas. :D

Amúgy lehet fogni az S2-t is rendesen, főképp biciklizés közben. Csak a tetejét kell +-ba kitámasztani az 1ik ujjammal, s stabil a készülék. De igaz, nem mindenkinek nagyobb a keze, igaz, nekem idióta ujjaim vannak.. xD

2011. dec. 4. 22:06
 16/17 anonim válasza:

Egyértelműen az android a jobb.

Az androidra folyamatosan jönnek ki a frissítések,míg a Symbian hanyagolóban van.

2011. dec. 5. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:

tegnap 21:04

nokia 1616 ha annyira jó minöségüt és jó alakút akarsz..

inkább belsőt kéne nézni,te barom.

am sgs2 képernyője többször esik le mint n9-é mire betörik

2011. dec. 5. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!