Dühöngő! Android vs ios vs symbian/meego?
Mit miért hogyan stb.
véleményem h android,ios zárt korlátolt hülyeség,symbianra nincs semmi meego-ra szintúgy.panganak a nokiák..
Symbian kilőve, ez 100% egyértelmű.
Meego nem olyan szörnyű már, de nem lesz valami elterjedt-> kevés szoftver, szarul támogatott
Android vs iOS nehéz kérdés, az iOS-t nem lehet annyival lezárni, hogy "zárt korlátolt hülyeség".
A jelen kor két legjobb oprendszere, pár év múlva kiderül melyik marad is az.
Mindkettőre van program, szinte mindkettő ugyanazt tudja, csak szubjektív, hogy kinek mi jön be.
Nekem egy HTC Sensation + Android a jelenlegi favoritom, és tudom, hogy az Apple és iOS sem szar, de ez van.
Lerágott csont...
Ha akarsz dühönghetsz egy kicsit, aztán ha kifújtad magad, döntsd el nagyfiúsan melyiket szereted (szeretnéd) használni..
Én nem használok végletes "értékelést" (ios zárt korlátolt hülyeség), nem kívánok senkit párbajra hívni, tiszteletben tartom, ha más, mást gondol ezekről a dolgokról...
Bármelyiket használva lehet telefonálni a telefonnal, úgyhogy mindegyik jónak mondható.
Akkor lesz probléma, ha eltűnik a telefonálás funkció valamelyik platformból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!