A ZTE skate. ,?

Figyelt kérdés

Jó telefon?

Meglehet oldani h flash videókat lejátsszon a neten?

Megbizható?

Gyors?

Ha nem gyors lehet gyorsítani?

Ha lehet gyorsítani akk mivel?

Számithatok arra h 1-2 év után pixelhiba, képernyő, a rendszer meghibásodik stb?

A zsebemben elférne?

Nem törik ketté?

2011. dec. 24. 17:04
1 2 3
 11/21 Imnotkocka válasza:
köszi a válaszod, de nekem nagyon megtetszett ez a hatalmas képernyő, mert ez és az xperia mini között gondolkodom, de az nekem nagyon kicsi lenne szerintem, de ha ez tényleg olyan nagy betűs szar, akkor nincs sok értelme
2012. jan. 7. 07:37
 12/21 anonim ***** válasza:
én nem érzem kicsinek defym 3.7 colos volt ez csak 3 de valahogy szebb...de ha nem volt még androidos mobilod sztem elég nagynak fogod érezni
2012. jan. 7. 10:55
 13/21 Imnotkocka válasza:
az a helyzet hogy simán a zte skate mellett döntenék de annyira új vagyok android mibolok felől és se rootolni se romot telepíteni nem tudok és félek hogy akadna az egész és akkor meg b@szhatom
2012. jan. 7. 16:08
 14/21 anonim ***** válasza:
a skate biztos h. fog akadni ez 100 ha zséd akkor ajánlni tudom még pl az lg optimus black et is ez gyönyörű szép telefon szerintem és ez tuti nem fog akadni ebbe normális hardvert pakoltak ugyanazokat tudja mint a se mini csak itt 4 colos novakijelző van
2012. jan. 7. 17:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Skate-m van. Jelentem, nem akad. Eredeti, gyári ROM van rajta, ahogy a boltból kijött. Az eddigi alkalmazások, amiket leszedtem a marketből/marketről gyönyörűen futottak, köztük legalább 10 játék is, köztük az angrybirds is. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt vettem. Arra viszont figyelj, hogy feljebb ment az ára, mióta kiírtad a kérdést. De még ígyis megéri. Ha nincs pénzed pl valami olyanra, ami idézőjelesen mindenben jobb (pl SE ARC).
2012. jan. 7. 21:22
 16/21 Imnotkocka válasza:
hát 50k fölé már biztos hogy nem mennék, ha tényleg nem akad, akkor nagyon jó lenne a zte skate
2012. jan. 8. 09:59
 17/21 anonim ***** válasza:
amit marketben látsz az minden megy rajta mert amit nem támogat játékokkat a telod azt a market szűri szal ez igy hülyeség h minden megy rajta....jól ki van ez találva
2012. jan. 8. 11:59
 18/21 anonim ***** válasza:
mobilarena fórumán csak azt hallani h melyik rommal a leggyorsabb meddig lehet húzni a procit stb nyilván nem véletlenül....ha meg komoly akadást akarsz látni rakj rá egy 720 divx et nyilván alap lejátszó nem viszi de moboplayer soft decode módban igen.....kamera szar videokat csinál a többihez képest
2012. jan. 8. 12:03
 19/21 anonim válasza:
Mi akad?Semmi sem akadt a Nova2-n kívül nekem idáig,az is csak akkor ha 8 ellenfél lőtt egyszerre. Dead Spacezni szoktam az enyémen,meg próbálgatom a játékokat,bár nem igazán kötnek le. A videokamera(nem a fényképező) tényleg szar,attól nem kell hasraesni,az 5 éves n73-am csinált hasonló minőségű videokat,bár sötétben ez azért mérföldekkel jobb. Speciel engem nem hat meg,nem videozok telefonnal,ha megtetszik valami lefényképezem és nálam ennyi. Én speciel témázgatok rajta,de nem igazán használom ki a 4.3-as kijelzőt,gondolkodok egy Defy +-on ehelyett mert strapás helyen melózom és azért ez nem törésálló : )
2012. jan. 13. 11:39
 20/21 laylessza ***** válasza:
Se minit ?:D Sose cserelnem le a ZTE skatet ossze se lehet hasonlitani egy 4.3 colos kepernyot egy picivel... ezen elmeny a jatekokok is mennek amiket probaltam....Bongeszonek a Maxthonba alapbol van Flash... + en toltottem ra iGo navigacios szoftvert es neztem sony ericcson xperia mini pron es olyan kis kepernyon szerintem nem egy elmeny barmit is csinalni ez sokkal kenyelmesebb szerintem :) és minden ment eddig akadasmentesen :) én is féltem meg sose volt ilyen tipusu telom de meg vagyok vele elegedve :) és radasul szépen is fényképez :)
2012. jan. 27. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!