SE Xperia Mini vagy ZTE Skate?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 21:02
2/7 A kérdező kommentje:
Jah és indokkal is ha lehet. Skate nagy kijelző, mini best buynak mondják erős hardverrel
2011. dec. 22. 21:05
3/7 anonim válasza:
Szerintem se mini jobban megéri elmondom én miért venném lehet ez másnak nem szempontz de én emiatt venném azt..
-erősebb sőt sokkal erősebb hardver nem akadnak rajta az új 3d játékok(skate-n igen)
jobb kamera van 720p videofelvétel
-mobile bravia engine kijelző nagyobb betekintési szög napfényben is olvasható
szóval nincs olyan amiben ne lenne ezerszer jobb a mini kivéve kijelző döntsd el h. a nagyobb de kevésbé jó minőségő vagy kisebb de szebb kijelző tetszik jobban....
4/7 anonim válasza:
ja és biztos h. lesz rá android 4.0...
5/7 anonim válasza:
Egyetértek halascsávóval. Amúgy a Skate csak a kijelzö nagyságával tud "dicsekedni!".
6/7 gaxal válasza:
nekem zte amigo apumnak zte blade és mind a 2 tök jó
7/7 anonim válasza:
nem azt mondtam h. rosszak de amiket írtam azokat egyik sem tudja...ezért kicsit utánanézhettél volna ennek nem csak odavágni kapásból h. zte csak mert neked az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!