Friss android-felhasználó vagyok. Most vettem zte skate-nevű telót. Hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
próbáltam utána olvasni, de elég kaotikus, túl sok helyen írnak túlságosan eltérő dolgokat. ha valakinek van türelme legyen szíves válaszoljon a kérdéseimre:
mit kell tennem, hogy használhassak tört programokat?
hogy tudom egy (pl ncore-on talált) programról eldönteni, hogy kompatibilis-e a telómmal?
mi a legnagyobb magyar androidos fórum, amin tudok az újdonságokról értesülni?
egyelőre ennyi:) köszönöm előre is!
2011. dec. 22. 22:00
1/13 anonim válasza:
ha ncore on oda van írva mellé h. android akkor kompatibilis vele az más kérdés h. szart vettél és valszeg a játékok többsége főképp a szebbek akadni fognak mint annak a rendje de érdemes felrakni egy cm7 et akkor valamelyest gyorsabb lesz...a tört program meg annyi h. bekell csak pipálni h. ismeretlen források engedélyezése és már telepítheted is az apk fájlt...
2/13 anonim válasza:
Ahhoz, hogy tört proginak az .apk-ját telepítse, ahhoz le kell tölteni egy feladatkezelőt. Pl: Astro File Manager v ES File Manager :)
3/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... meglepően egyszerű tört progit feltenni, nem gondoltam volna. van 1 ipod touchom 5 éve, és azzal sosem volt ennyire egyszerű a törés:)
érdekelne miért mondtad, hogy szart vettem... mit ajánlottál volna ebben a kategóriában?
2011. dec. 25. 00:03
4/13 N0rbi04 válasza:
Jó az a teló, nem kell félni. Angry Birds, Ninja Fruit megy simán. GTA 3 is. Több hova kell?
5/13 anonim válasza:
bocsi a kifejezésért de nem valami erős ez a mobil és ezért mennek rajta rosszul a komolyabb játékok és én egy se minit ajánlottam volna abba egy 1Ghz-es Snapdragon proci van meg adreno 205 kicsit bikább és most csak 35 én most készülök venni eggyet
6/13 A kérdező kommentje:
köszi az infot... nekem nem annyira fontos az a 200 mhz különbség (amúgy eddig még nem akadt meg, bár nem próbáltam semmi komolyabb játékot), inkább az számít, hogy ez nem egy tégla, meg hogy a kijelzője kb 2x akkora mint az "se mini"-é. a kamerája az, ami kéne belőle a hd video miatt.
2011. dec. 26. 14:41
7/13 anonim válasza:
a megahertz nem sokat számít mert abban egy ezeréves armv6-os proci van a miniben meg v7-es snapdragon így mennek rajta netes beágyazott videók is és a flashtartalmú oldalak böngészése se lesz egy akadástenger. Ugyanez a játékokkal az újabbakkal főképp. Az arm v7-es utáskészletű proci ma már alap dolog.
8/13 anonim válasza:
és nem véletlen nem olyan kamera van benne mint a miniben mert a hardver túl gyenge a 720 rögzítéshez értelemszerűen egy minivel felvett videó a legjobb lejátszóval is akad rajta...
10/13 anonim válasza:
remélem a kérdező képes lesz a leírás alapján felpakolni a romokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!