Az equalizertől gyorsabban merül az akksi?
Adott egy HTC Wildfire S telefonom, nem egy nagy cucc, de zenehallgatásra tökéletes...
Mivel a fülesem sem egy nagy szám, az equalizerben (PowerAMP) próbáltam javítani a zene minőségén, több-kevesebb sikerrel, ez eddig jó is, viszont egy olyan baj lenne, hogy az akksi elég gyorsan fogy.
Olvastam, hogy a készülék nem a nagy élettartamáról híres, de abnormálisan gyorsan merül (5-6 óra folyamatos zenehallgatás mellett), még a régi iPhone 3G-mhez képest is, ami szintén nem volt nagy szám.
Tehát a kérdés: lehet alapból ilyen gyenge a telefon, vagy az equalizer ennyire merítené?:/
Válaszaitokat előre is köszi!
Nyúlós Lónyál!
Az akkuhoz mindennek van köze, ami a telefonban működik.
De az Eq-nak nem sok. Lehet, már öregebb az akkud. Azért 6 óra folyamatos zene nem kevés.
EQ > Softwares hangmódosítás > Nagyobb processzorigény > nagyobb áramfelvétel > rövidebb akku !
Kicsit logikusan átgondolva, igenis szopja az aksit. Progitól függő, hogy mennyire.
Nem hinném, hogy az eq csinálná ezt. Nekem is ilyen telóm van, a PowerAMP-ot használom én is, ami átlagosan meríti az akksit. Próbálj meg valami task killert használni, amivel kilövöd a felesleges alkalmazásokat.
Ha már egyforma a telónk, akkor gyorsan kérdeznék egyet, miután leírom a bajomat:
Kb 2 hete kaptam ezt a telót és nem kerülte el a figyelmemet, hogy elég halk a hangszórója. A hívásokat itthon is alig hallom meg..
Neked nincs ilyen gondod a telóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!