Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az equalizertől gyorsabban...

Az equalizertől gyorsabban merül az akksi?

Figyelt kérdés

Adott egy HTC Wildfire S telefonom, nem egy nagy cucc, de zenehallgatásra tökéletes...

Mivel a fülesem sem egy nagy szám, az equalizerben (PowerAMP) próbáltam javítani a zene minőségén, több-kevesebb sikerrel, ez eddig jó is, viszont egy olyan baj lenne, hogy az akksi elég gyorsan fogy.

Olvastam, hogy a készülék nem a nagy élettartamáról híres, de abnormálisan gyorsan merül (5-6 óra folyamatos zenehallgatás mellett), még a régi iPhone 3G-mhez képest is, ami szintén nem volt nagy szám.

Tehát a kérdés: lehet alapból ilyen gyenge a telefon, vagy az equalizer ennyire merítené?:/

Válaszaitokat előre is köszi!

2011. dec. 22. 21:01
 1/6 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ha belegondolsz, akkor a kérdésnek semmi értelme. Az EQ a zenelejátszóhoz tartozik, semmi köze az akkuhoz magának a hangszínszabályzónak. A Wildfire S üzemideje ebben a kategóriában mellesleg az egyik legjobb, máshol van a hiba...
2011. dec. 22. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyúlós Lónyál!

Az akkuhoz mindennek van köze, ami a telefonban működik.

De az Eq-nak nem sok. Lehet, már öregebb az akkud. Azért 6 óra folyamatos zene nem kevés.

2011. dec. 22. 21:43
 3/6 Macs1209 ***** válasza:

EQ > Softwares hangmódosítás > Nagyobb processzorigény > nagyobb áramfelvétel > rövidebb akku !

Kicsit logikusan átgondolva, igenis szopja az aksit. Progitól függő, hogy mennyire.

2011. dec. 22. 21:44
 4/6 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Na azért nehogy már az EQ merítse le 6 óra alatt...
2011. dec. 22. 22:08
 5/6 Macs1209 ***** válasza:
Ki tudja, mi fut a háttérben... Animált háttér, kiló background process és simán lehal 6 óra alatt.
2011. dec. 22. 22:11
 6/6 anonim válasza:

Nem hinném, hogy az eq csinálná ezt. Nekem is ilyen telóm van, a PowerAMP-ot használom én is, ami átlagosan meríti az akksit. Próbálj meg valami task killert használni, amivel kilövöd a felesleges alkalmazásokat.

Ha már egyforma a telónk, akkor gyorsan kérdeznék egyet, miután leírom a bajomat:

Kb 2 hete kaptam ezt a telót és nem kerülte el a figyelmemet, hogy elég halk a hangszórója. A hívásokat itthon is alig hallom meg..

Neked nincs ilyen gondod a telóval?

2012. jan. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!