A ZTE skate. ,?
Jó telefon?
Meglehet oldani h flash videókat lejátsszon a neten?
Megbizható?
Gyors?
Ha nem gyors lehet gyorsítani?
Ha lehet gyorsítani akk mivel?
Számithatok arra h 1-2 év után pixelhiba, képernyő, a rendszer meghibásodik stb?
A zsebemben elférne?
Nem törik ketté?
-Ár értékben nézve jó arányban van, hogy jó telefon-e, mindíg viszonyítás kérdése...
-Igen, meg lehet (Market-Dolphin Browser és Adobe Flash Player...ez nem iPhone)
-Nem megbízható, ahogy a kézikönyvben is írják "Vész esetén, ne támaszkodjon kizárólag erre a készülékre" (youtube-gsmonline zte blade teszt...tudom hogy az blade, de ugyan az a gyártó)
-Alapból nem az, de mivel ZTE és sokmindenki vesz, ezért sok ROM lesz rá, ami nagyobb gyorsaságot eredményez
-Már megválaszoltam
-Szintén, de további infóért androidhungary fórum, vagy XDA-developers
-Persze hogy számíthatsz, kb 50% az esély rá (vagy igen, vagy nem) hogy tönkremegy, mint minden más telefon, ha nem barbároskodsz, nem nagyon lesz vele gondod
-Elférne, kb akkora mint 4 ujjad
-Hát...kényes...ZTE köztudottan nem a legjobb anyagból készíti a készülékeit (Lásd: Blade), de elviselhető, ha nem használod húsbárdnak/vágódeszkának
nem rossz és szerintem nem lesz vele gond ha először nem volt vele de ott a 2 év gari és ki használná 2 év múlva ezt már?
DE én nem ezt venném hanem se minit sokkal gyorsabb erősebb nem akadnak rajta a 3d játékok és lesz rá android 4.0...és a lamera is jobb mert van 720p videofelvétel ja meg mobile bravie engine amitől szebb a kijlező bár kisebb szal mindenben jobb kivéve a kijelző azt kell eldöntened h. egy kisebb de szebb napfényben olvashatóbb kijelő kell vagy egy nagy de kevésbé pompás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!