Eliteltek egy lanyt akinek Iphonja van? (a legujabb)
19:21
Mi a f.aszért lenne sznob? Mert nem ugyanolyan telója van, mint neked? Vagy mert -neadjisten- többet keres diákmunkával, mint te teljes állásban? A sznobság nem erről szól.
én kifejezetten utálom az irigy embereket, ezért nem veszek drága telefont(pedig megtehetném), pedig nagyon tetszenek a felsőbb kategóriások, csak a suliban baromi irigyek a tanárok...meg 1-2 osztálytársam...
mindig azzal jönnek, hogy akinek drága telója van, az kifizethetné egész évre az osztálypénzt, meg eljöhetne színházba...stb..és nem menőzni mindennel...
Én sose menőztem senkinek, hogy milyen jó telefonom meg fülhallgatóm meg gatyám, pulcsim, táskám, apámnak milyen jó autója van.....
csak sajnos mindig van valaki aki tudja, hogy milyen hátterem van...és akkor jönnek azzal, hogy ahol van pénz...meg akik zs*dók (megjegyzem, hogy NEM vagyok zs*dó)....utálom a környezetemben élő irigy embereket.
18/F
Első reakcióm: hogy rohadnál meg... :) (nekem csak iphone 4 van :P)
Második: szerintem ebből semmilyen következtetést nem lehet levonni az anyagi hátteredre. Nekem is iphone-om van, és egyből mindenki mutogat rám hogy milyen gazdag vagyok... közben volt már nem is egyszer hogy kajára alig volt pénzünk. Dehát mi részletre vettük a telefont, havi 16 ezer, amiből 11 lebeszélhető. Magyarul a törlesztője csak havonta 5 ezer!!!! Aki legazdagozott eddig ez iphone miatt, annak ezt mindig elmondtam, és megkérdeztem hogy: Neked nincs havi 5 ezred? ........ NA UGYE! akkor neked is lehetne!
előző vagyok
fogadj meg egy tanácsot... nézz utána a telefonoddal kapcsolatos dolgoknak, tanult meg jól kezelni, tudd hogy mi mire való rajta, mi van benne, mi az az A5, mi az iOS 5, mit tud a telefonod stb...
Azért mert ha már valakinek iPhone-je van, akkor engem az szokott kikészíteni ha nem értenek hozzá. Csak a gazdag hülyegyereknek megvették, de sík hülye hozzá... ettől a falra mászok :D
Csak azt akarom mondani hogy ne keltsd azt a benyomást hogy iphone-od van, de hülye vagy hozzá. Akkor a hozzám hasonlók nagyon fognak utálni :D
Ne érts félre, nem mondtam hogy hülye vagy :) csak ne tűnj annak, ha már ilyened van.
@02:02
Azért havi 5 ezer forint is sok, főleg annak aki nem dolgozik. A 11 ezres telefonszámla meg őrült sok. Főleg ha mellette nincs mit enni... Nekem is sokszor előfordul, hogy nincs mit enni, mert a cég, ahol dolgozok, most épp veszteséges és nem tudnak kifizetni. De én nem fűtök és 1500 ft a telefonszámlám... Ja, és nincs hitelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!