Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Elítéltek? Egyáltalán normális,
hogy ezt érzem?
Figyelt kérdés
A barátommal majdnem másfél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást még ennyi idő után is, a kapcsolatunk kiegyensúlyozott. A szüzességem is vele vesztettem el. Az előző barátommal 4 hónapig jártam, pettingen kívül semmi komolyat nem csináltunk. Mégis közel két évvel a szakítás után is azt érzem, hogy szeretem. Nem tudom miért érzem még ezt, hiszen a mostani párommal a legjobb mindenben. De a volt barátom árnyéka még mindig ott van előttem. Ez a fajta kötődés attól lehet, hogy ő volt az első igaz szerelmem?
És ez hűtlenségnek számít a mostani párommal szemben?
2010. febr. 18. 17:53
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg attól van, hogy ő volt az első szerelmed. Azt viszont te tudhatod, hogy számodra ez hűtlenség e.
2010. febr. 18. 17:56
2/9 anonim válasza:
Nem számít hűtlenségnek. És igen, a kötődés attól van, hogy ő volt az első igaz szerelmed. De viszont ha már a mostanival másfél éve együtt vagy, és mégis vágyódsz a másik után, nem gondolsz abba bele, hogy esetleg még mindig a régit szereted? Ha több időt lettél volna együtt a régivel, azt mondanám megszokás, de ez a 4hónap nem olyan sok idő.
2010. febr. 18. 17:56
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen átlagos. Én is gyakran gondolok az exeimre, hisz mégiscsak sok közös élmény van. Ez nem feltétlen hűtlenség. Az, hogy mérlegelsz, meg főleg nem az.
2010. febr. 18. 17:58
4/9 anonim válasza:
Az első szerelmet nehezen vagy egyáltalán nem szokta elfelejteni az ember. Főleg, ha lány.
Én 14 éve szakítottam az első szerelmemmel, illetve ő velem. Ma már férjezett nő vagyok, gyerekkel, és mégis gyakran gondolok rá, pedig tudom, hogy ha vele házasodtam volna össze, az katasztrófa lett volna, a férjemet pedig mindennél jobban szeretem.
2010. febr. 18. 18:03
5/9 A kérdező kommentje:
Ja, igen lány vagyok:) Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. febr. 18. 18:05
6/9 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolónak: az előzővel elég szoros volt a lelki kötődés, talán ezért gondolok még rá most is. Úgy érzem, hogy nem szeretem, csak mivel elég sokat találkozok vele, akaratlanul is felidézi bennem a régi, szép emlékeket.
2010. febr. 18. 18:07
7/9 anonim válasza:
Legalább benned van tartás az én barátnőm megint összejött az exével mert h ő "megváltozott" ilyen az élet örülj neki h ilyen jó csaj vagy büszke lehetsz magadra
2010. febr. 18. 21:50
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm szépen, a Te válaszod is nagyon sokat segített. Már tudom, hogy amit az ex iránt érzek az csak a régi szép emlékek miatt van:)
2010. febr. 19. 17:32
9/9 A kérdező kommentje:
Persze nem szeretem, csak az emlékek kedvesek számomra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!