Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, egy szemüveges fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy szemüveges fiút egyből elítéltek, tehát ha van szemüvege nincs is esélye?

Figyelt kérdés
A 14-16 éves lányoktol várom elsősorban a választ. Thx előre is :)
2009. jún. 4. 17:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én kontaktlencsét hordok, de volt, hogy párszor szemüvegben mentem suliba, és mondták is páran (lányok), hogy jobban nézek ki így.
2009. jún. 4. 17:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Dehogyis !Ha meg vmi jó/hozzá illő szemüveg keretet választ ...:D:P
2009. jún. 4. 17:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem, sőt... Nekem kifejezettem tetszenek a szemüveget viselő fiúk, és ma már olyan jó kereteket lehet kapni, hogy sokan még divatból is hordják.
2009. jún. 4. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:

neeem...szerintem nagyon cuki^^

persze csak ha jól áll neki a keret mert ugye egy rossz keret rögtön elrontja az amúgy aranyos kis pofikat^^

de amúgy ha jó szemüveget választasz akkor rohadt sexi tud lenni^^ szerintem legalábbis...

2009. jún. 4. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:

nekem speciel semmi előítéletem sincs a szemüveges fiúk ellen ,de jobb szeretem azokat akik nem hordanak:)

ha olvasáshoz veszi fel azzal semmi prob.

2009. jún. 4. 17:21
 6/14 anonim ***** válasza:

semmi koze a szemuvegnek ez eloiteletekhez.

de ha nem all jol a szemuvegkeret...talan

szerintem is ha jol valaszt, akkor nyerobb lehet, mint a tobbiek

2009. jún. 4. 17:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el. Én is szemüveges vagyok, szerintem jól áll nekem [mások szerint is.. hát igen, egy jól kiválasztott keret sokkal előnyösebbé tehet.. :)]
2009. jún. 4. 17:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Én már kiestem ebből a korosztályból, 19 vagyok.

Szerintem egy jól megválasztott (!) szemüveg, szemüvegkeret nagyon szexi :)

De fontos, hogy divatos legyen és jól álljon az illetőnek.

Van aki szerintem szemüvegben sokkal szexibb, mint nélküle.

Ennyit számít, hogy milyet választasz :)

Próbálok visszagondolni, hogy régen hogy vélekedtem erről... szerintem akkor is mindegy volt, ha valaki szimpatikus volt és tetszett akkor szemüvegben is, ha pedig nem akkor teljesen mindegy.

2009. jún. 4. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Én odavagyok a szemüveges pasikért. Persze sajnos ez nem igaz az SzTK keretes, szódásszifon vastagságú lencsével ellátott darabokra, azokat csak elnézem az arra érdemes hímeknek.

(Ugyan már 20 éves vagyok, nem 15, de a véleményem ez mióta az eszemet tudom.)

2009. jún. 4. 17:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát igen az ilyen ge*i nagy patikaszemüvegeket énis elítélem >.< Az eddigi szemüvegeimet próbáltam mindig úgy választani hogy "mai" legyen :)
2009. jún. 4. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!