Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eliteltek egy lanyt akinek...

Eliteltek egy lanyt akinek Iphonja van? (a legujabb)

Figyelt kérdés
van egy Iphone 4S telefonom es csak azon gondolkozztam hogy az hatrany e,ugyertem mamar akinek iphonja van mindig jon vki hogy gazdag csaladba szuletett vagy hogy egy divatmajom de meg van sok tamadas azok fele akiknek iphoneja van...nem akarom majd senkinek se mutogatni stb (egyb.nagyon sokaig gyujottem ra es megdolgozztam)
2011. dec. 3. 18:42
1 2
 1/18 anonim válasza:

Szerintem rohadtul nem számít, hogy kinek milyen telefonja van...

Üdv:

Egy iPhone tulaj.

2011. dec. 3. 18:43
 2/18 anonim válasza:
nekem az a véleményem NE FOGLALKOZZ MÁSOK VÉLEMÉNYÉVEL !!! Egy a fontos, te tudod, hogy megdolgoztál érte és kész ,neked ez a fontos , a többi meg mit gondol kit érdekel !
2011. dec. 3. 18:45
 3/18 anonim válasza:
engem rohadtul nem zavarna egy ilyen. Én álltalában mindig "csöves" telefonnal rohangálok, mert azt legalább nem lopják el és nekem csak a hívás meg sms küldés funkcióra kell úgyis (most jelenleg LG GS290 el rohangalok) szóval ne az elítéléstől félj hanem attól h ellopják...
2011. dec. 3. 18:45
 4/18 anonim válasza:
csak ha amint kijön az új dobod a kukába
2011. dec. 3. 18:46
 5/18 anonim ***** válasza:
Aki emiatt elítél, az valami előítéletes csöves proli lesz, azokkal meg jobb is, ha nem állsz szóba..
2011. dec. 3. 18:47
 6/18 anonim válasza:
Ugyanolyan telefon, mint bármelyik másik. Valószínűleg te többnek érzed magad ettől, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést.:)
2011. dec. 3. 18:51
 7/18 A kérdező kommentje:
nem erzem magam tobbnek csak regen en is fujjoltam az Iphoneosokra (egyb azert irtam ogy nem fogom mutogatni,de egyb Amerikaban elek ahol minden 3. embernek kb iphooneja van..)
2011. dec. 3. 18:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha magának vette, nem izgat. De ha a következőre tőlem kunyerálná a pénzt, páros lábbal rúgnám ki.
2011. dec. 3. 19:05
 9/18 anonim válasza:

"nem erzem magam tobbnek csak regen en is fujjoltam az Iphoneosokra (egyb azert irtam ogy nem fogom mutogatni,de egyb Amerikaban elek ahol minden 3. embernek kb iphooneja van..)"

Akkor miért kérdezed? Magyarországon is olyan gyakori az Iphone, hogy le sem szarják az emberek. Sima tömegtelefon.

2011. dec. 3. 19:07
 10/18 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele mit gondolnak mások.

Te sznob.

2011. dec. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!