Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb mobil most a...

Melyik a legjobb mobil most a piacon?

Figyelt kérdés

Kérdem azért is, mert most jelent meg a Nokia Lumia 800 (igaz nálunk még nem kapható), meg rengeteg telefon van, de vajon van-e olyan, ami veri az Iphone-t?

Azért kérdem, mert most készülök vásárolni, és a legjobbat szeretném megvenni.

2011. nov. 29. 22:22
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/181 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem láttam, szobatársaimmal szakadunk :D
2011. dec. 1. 18:19
 82/181 anonim ***** válasza:
Kértek karácsonyra iphone 4s-t? Küldjek postán oszt nem kell irigykedni se :P
2011. dec. 1. 18:23
 83/181 anonim ***** válasza:
Marha jo az irigy fejeteket szopatni
2011. dec. 1. 18:26
 84/181 anonim ***** válasza:
Rendeltünk fejenként kettőt, megéri a 190000 Ft-ot. Ezzel fogunk kamerázni.
2011. dec. 1. 18:27
 85/181 anonim ***** válasza:
nem csak kamerázni .DDDD azon kivül h a net 1 másodpercel lassabb szinte mindenbe jobb a 4s .PP Vegyetek aztán nem kell itt trollkodni h melyik teló jobb az iphone-nál
2011. dec. 1. 18:38
 86/181 anonim ***** válasza:

Rendelem én is.

Végülis mindenben jobb, csak a tesztek mutatják az ellenkezőjét.

És csak 70000 Ft-al drágább, az nem pénz, simán megéri.

2011. dec. 1. 18:43
 87/181 anonim ***** válasza:
Lenne egy kicsi tapasztalatod meg normális teszteket néznél akkor rájönnél h sokkal jobb :) Nézzél már utána h hivatalossan melyik a legjobb teló lécy aztán lehet itt pofázni THX :D abba biztos lehetsz benne h nem feleslegessen drágább , csak minőségi cucc van benne a procitol kezdve a kameráig és ezek egy szarszungba sose lesznek meg egyszerre szval anyival olcsobb amennyivel szarabb is . De nektek ez a legjobb hát legyen ...látszik h ez magyarország az a jo amit olcson meg kapsz , meg amit youtuben látsz tesztekbe h ez jobb az jobb ,.... Tesztekbe kb a netet tesztelik csak , mert egyedül abba tudja felvenni a versenyt az iphone-val .
2011. dec. 1. 21:05
 88/181 anonim ***** válasza:
90%

Igaza van.

Hiteltelenek ezek az infók, a Pocketnow végülis csak a világ egyik legelismertebb smartphone-okkal foglalkozó oldala a CNET és az Engadget mellett. Biztos Samsung fanok.

Teljesen normális, hogy az iPhone drágább, mint egy gamer PC, hiszen minőségi cuccok vannak benne.

Vegyetek egyet és meglátjátok.

2011. dec. 1. 21:19
 89/181 anonim ***** válasza:

Igen, erre már én is rájöttem.

Testfreaks-en is csak párszáz szakértő értékelése alapján van a SGS2 az első helyen, nem jelent semmit.

Már meg is rendeltem az iphone-t.

Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem Hulkminator.

2011. dec. 1. 21:32
 90/181 anonim ***** válasza:
Jahhh mindenkinek bejön az olcso androidos telo na meg kevesebb a füzetős appp xd mert hát a csoriknak még az is számit
2011. dec. 1. 21:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!