Nokia N8-nál jobb kamerájú mobil van, vagy ez a legjobb?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 17:32
1/12 anonim válasza:
Ez a legjobb, ha az állóképeket nézzük. A Galaxy S2 Full HD videót csinál, amíg az N8 720p-ben tud "csak".
2/12 A kérdező kommentje:
de a Galaxy S 2-ben gagyi az optikai zoom videonál!
van egy összehasonlitás is mobilarena.hu-n és ott látszik a video különbésége!
N8-ban van valami optikai zoom szerüség,csak most nem jut az eszembe,de nagyon szép marad a kép zoomolásnál!
2011. okt. 12. 17:46
3/12 A kérdező kommentje:
első sor hibás!
digitális zoomot akartam irni!
2011. okt. 12. 17:47
5/12 anonim válasza:
nekem n8 van, és igen, fotózni ez a legjobb, de a videó az nagyon le van maradva, legalábbis én azt vettem észre, hogy az nem autófókuszos, előtte volt már omnia7-em és ahhoz képest visszalépés, de legalább a hangminőség kárpótol(bár még koncerten nem próbáltam ki :D)
6/12 anonim válasza:
N8: legjobb fényképező, legszarabb oprendszer.
7/12 anonim válasza:
utolsóelőtti vagyok...a belle például nem szar...egyáltalán..sőt amire tegnap jöttem rá, hogy INGYEN vannak rá hivatalosan(árúházban) olyan játékok, amik pl androidon fizetősek(1000 Ft-os nagyságrendben), szóval én például elgondolkoznék, hogy melyik a jobb(X10i-m volt előtte vagy fél évig, nem mondom, hogy az android szar.)
9/12 anonim válasza:
iPhone 4S-nek "jobb" kamerája van, szebbek a képei és a videói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!