Melyik a legjobb mobil most a piacon?
Figyelt kérdés
Kérdem azért is, mert most jelent meg a Nokia Lumia 800 (igaz nálunk még nem kapható), meg rengeteg telefon van, de vajon van-e olyan, ami veri az Iphone-t?
Azért kérdem, mert most készülök vásárolni, és a legjobbat szeretném megvenni.
2011. nov. 29. 22:22
92/181 anonim válasza:
Valamiért nem érzi az iróniát :)
Egyébként abban igaza van, hogy az iPhone minőségibb, jobban összerakott és átgondolt készülék, viszont az árát nem éri meg.
93/181 anonim válasza:
Jo de be lehet szerezni kedvrzőbb áron is ... Ugy meg már akárkinek megéri
94/181 anonim válasza:
Sok ember nem szeretne használt telefont, többek között pl. én se. Inkább vennék egy olcsóbbat, de újat. Az Apple nagy baja az, hogy nem tudnak árat szabni. Ugyanebben a cipőben jár a Nokia is...
95/181 anonim válasza:
Én szerintem lehet hogy jobb minőségű alkatrészeket rakják bele és ezért drágább is a többi telefonnál... A nokiával az a helyzet hogy jó telokat csinál csak a rendszerük az valami gyalázat ::mondjuk a w7 az már lehet h jobbá teszi :D
96/181 anonim válasza:
Ja bocs windows mobilt akartam irni nem w7-et .
97/181 anonim válasza:
Egyértelmű: ZTE Blade/Nokia x3-02
Ezek a legjobbak
98/181 Nyúlós lónyál válasza:
Szerintem pedig WindowsPhone 7-et akartál írni. Egyébként semmi gond nincs a rendszerükkel, csak ki kell próbálni és nem 5 percet adni neki...
99/181 anonim válasza:
motorola RazR. a piacon perpill ez a legkemenyebb.
100/181 Nyúlós lónyál válasza:
Perpill pont nem a legkeményebb ;)
Az HTC Rezound viszi a pálmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!