Kérdem azért is, mert most jelent meg a Nokia Lumia 800 (igaz nálunk még nem kapható), meg rengeteg telefon van, de vajon van-e olyan, ami veri az Iphone-t?
Azért kérdem, mert most készülök vásárolni, és a legjobbat szeretném megvenni.
és ez csak egy video ...ám érdekes h ilyen össze hasonlítás nem sok van ,mert akkor nem lenne érdekes ,de ezen látszik h mekkora a külömbség
2011. dec. 2. 22:11
103/181 anonim válasza:
ja bocs ez az iphone 4 ...a 4s még gyorsabb :DDDDDDDDDD
2011. dec. 2. 22:12
104/181 anonim válasza:
Te végig nézted ezt a videót?
2011. dec. 2. 22:34
105/181 Nyúlós lónyál válasza:
Te sohasem adod fel Hulk? Én amolyan kívülállóként írom, hogy szerintem annyira mindegy, hogy melyik a gyorsabb egy lehelletnyivel, úgysincs egetverő különbség, amitől az embernek kihullana a haja.
2011. dec. 2. 22:39
106/181 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozom, hogy miből szűrte le, hogy az iPhone a gyorsabb.
Volt ugye egy Asphalt 5 teszt az elején, ami ugye iPhone-ra van optimalizálva, ezért valamivel gyorsabban töltött be.
HÁ JÓ ELHISZEM ,DE NÁLAM SZÁMÍT A SEBESSÉG ...JO A GALAXY S2 IS GYORS AZ BIZTOS
2011. dec. 2. 22:40
108/181 anonim válasza:
ONNAN SZÜRTEM LE HOGY MÁR ÉN SAJÁT MAGAM IS TAPASZTALTAM H GYORSABB .....DE LEGYEN MIND1 2012-BEN UGY IS AZ IPHONE MARAD A LEGJOBB TELÓ MINT MINDIG 2008-ÓTA :d
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!