Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb mobil most a...

Melyik a legjobb mobil most a piacon?

Figyelt kérdés

Kérdem azért is, mert most jelent meg a Nokia Lumia 800 (igaz nálunk még nem kapható), meg rengeteg telefon van, de vajon van-e olyan, ami veri az Iphone-t?

Azért kérdem, mert most készülök vásárolni, és a legjobbat szeretném megvenni.

2011. nov. 29. 22:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/181 anonim ***** válasza:
72%

Nekem kb. fél évig volt iPhone-om, aztán egyszer leejtettem és szarrá tört :D Jóhogy nem porcelánból van az a fos.

Azóta androidos telóim voltak, én ezeket a lassulásokat, fagyásokat, stb amiket az iphone fanok hangoztatnak valamiért nem tapasztaltam.

Igazából a végtelen lehetőségek miatt szerettem meg, saját appokat írok rá, root után abba nyúlok bele amibe akarok.

Persze aki nem ért hozzá annak tökmindegy, gondolom nem zavarja, hogy meg van kötve a keze.

2011. nov. 30. 16:08
 32/181 anonim ***** válasza:
100%

Én pont azt szeretem, hogy ami ott van az AppStore-ben, azt az Apple jóváhagyta, azzal nincs gond, le lehet tölteni, működik, megy... nem kell össze-vissza belenyúlni, amit meg lehet tenni persze, de nekem semmi kedvem ezzel szarakodni már, régebben a Nokiákra mi is tettünk minden szart amit csak lehetett, de annyi idő elment vele, hogy nem érdekel már...

megnyitom az AppStore-t... rákeres.. letöltöm és megy...

2011. nov. 30. 16:13
 33/181 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy azt bírom, hogy még egy észérvet sem láttam itt, hogy miért jobb az iOS, mint az Android.

Jön itt a gyerek fogvicsorgatva, hogy az iOS a legjobb, az Android így meg úgy fagy. Érdekes, nekem nem fagy.

A szarabb készülékeken biztos fagy, de komolyan van akkora retardált, aki a középkategóriás telókhoz hasonlítja az iPhone-t?

Hát ezek szerint van.

2011. nov. 30. 16:30
 34/181 anonim ***** válasza:
100%

13:11:

Aztán kinek kéne a te gagyi appod azt mond meg nekem -.- XD...nem egy stabil rendszer az android ugy hogy csak óvatossan.

2011. nov. 30. 16:35
 35/181 anonim ***** válasza:
72%
samsung galaxy nexus,a világ legjobb telefonja,még rezoundot is lecsapja ics miatt..az a legjobb..aki azt mondja h iphone 4s,annak üzenem h 2 db 800 megaherzes proci van benne xd..
2011. nov. 30. 16:37
 36/181 anonim ***** válasza:
76%
ja és arról nem én tehetek hogy nem fogtatok a kezetekbe iPhone-t huzamosabb ideig ! Szerintem 100000000x jobb az ios mondhattok akármit !!! itt az igazság én mellettem .
2011. nov. 30. 16:39
 37/181 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém nem a 2 magos processortól lesz nagy egy telefon XD

inkább a rendszertől ami a készüléken van .....

2011. nov. 30. 16:41
 38/181 anonim ***** válasza:
72%

Hulkminator:

Magamnak írom, szóval hidegen hagy, hogy kinek kell.

Írd már le miben nyilvánul meg az instabilitása.

Jó-jó, az iOS a legjobb OS a világon, de elmondod, hogy miért?

Több tankörtársamnak is iPhone-ja van, de nem látom át, miben jobb, mint az Android.

Nem az iOS-t szidom, arra próbálok rájönni miért hajtogatjátok, hogy az a legjobb.

2011. nov. 30. 16:41
 39/181 anonim ***** válasza:
72%

Én is erre lennék kíváncsi.

Persze ne a ZTE Blade kategóriából induljunk ki, hanem az iPhone-al egy árban lévő készülékekről.

Miben jobb pl az iPhone, mint egy Droid Razr vagy egy HTC Rezound?

2011. nov. 30. 16:44
 40/181 anonim ***** válasza:
30%

apple fanok!

samsung galaxy nexus előlapi kamerával csinál olyan videót mint szifon 4! ERRE MIT SZÓLTOK? ics4-el ? SZIFON 4s elbújhat két darab 800mhz-es processzorral,és azzal a zárt kezelőfelülettel amin nem lehet változtatni,és app storral együtt dobnám ki az ablakon ,de inkább eladnám vmi hülyének és vennék 1 TELEFONT

2011. nov. 30. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!