Melyik a legjobb mobil most a piacon?
Kérdem azért is, mert most jelent meg a Nokia Lumia 800 (igaz nálunk még nem kapható), meg rengeteg telefon van, de vajon van-e olyan, ami veri az Iphone-t?
Azért kérdem, mert most készülök vásárolni, és a legjobbat szeretném megvenni.
Nekem kb. fél évig volt iPhone-om, aztán egyszer leejtettem és szarrá tört :D Jóhogy nem porcelánból van az a fos.
Azóta androidos telóim voltak, én ezeket a lassulásokat, fagyásokat, stb amiket az iphone fanok hangoztatnak valamiért nem tapasztaltam.
Igazából a végtelen lehetőségek miatt szerettem meg, saját appokat írok rá, root után abba nyúlok bele amibe akarok.
Persze aki nem ért hozzá annak tökmindegy, gondolom nem zavarja, hogy meg van kötve a keze.
Én pont azt szeretem, hogy ami ott van az AppStore-ben, azt az Apple jóváhagyta, azzal nincs gond, le lehet tölteni, működik, megy... nem kell össze-vissza belenyúlni, amit meg lehet tenni persze, de nekem semmi kedvem ezzel szarakodni már, régebben a Nokiákra mi is tettünk minden szart amit csak lehetett, de annyi idő elment vele, hogy nem érdekel már...
megnyitom az AppStore-t... rákeres.. letöltöm és megy...
Amúgy azt bírom, hogy még egy észérvet sem láttam itt, hogy miért jobb az iOS, mint az Android.
Jön itt a gyerek fogvicsorgatva, hogy az iOS a legjobb, az Android így meg úgy fagy. Érdekes, nekem nem fagy.
A szarabb készülékeken biztos fagy, de komolyan van akkora retardált, aki a középkategóriás telókhoz hasonlítja az iPhone-t?
Hát ezek szerint van.
13:11:
Aztán kinek kéne a te gagyi appod azt mond meg nekem -.- XD...nem egy stabil rendszer az android ugy hogy csak óvatossan.
Öcsém nem a 2 magos processortól lesz nagy egy telefon XD
inkább a rendszertől ami a készüléken van .....
Hulkminator:
Magamnak írom, szóval hidegen hagy, hogy kinek kell.
Írd már le miben nyilvánul meg az instabilitása.
Jó-jó, az iOS a legjobb OS a világon, de elmondod, hogy miért?
Több tankörtársamnak is iPhone-ja van, de nem látom át, miben jobb, mint az Android.
Nem az iOS-t szidom, arra próbálok rájönni miért hajtogatjátok, hogy az a legjobb.
Én is erre lennék kíváncsi.
Persze ne a ZTE Blade kategóriából induljunk ki, hanem az iPhone-al egy árban lévő készülékekről.
Miben jobb pl az iPhone, mint egy Droid Razr vagy egy HTC Rezound?
apple fanok!
samsung galaxy nexus előlapi kamerával csinál olyan videót mint szifon 4! ERRE MIT SZÓLTOK? ics4-el ? SZIFON 4s elbújhat két darab 800mhz-es processzorral,és azzal a zárt kezelőfelülettel amin nem lehet változtatni,és app storral együtt dobnám ki az ablakon ,de inkább eladnám vmi hülyének és vennék 1 TELEFONT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!