Android VS Iphone?

Figyelt kérdés

Engem érdeklen szerintetek melyika jobb az androidos rendszer vagy az apple

Most szeretnék telefont váltani de nem tudom hogy iphone 3gs vagy valamilyen androidos legyen mondjuk samsung galaxy ace?

Kis indoklást is kérnék.

Köszönöm!

2011. nov. 29. 18:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
erre mindenki mást fog írni...meg flame warok lesznek
2011. nov. 29. 18:22
 2/20 blex ***** válasza:

Hát én wp7-et használok, mert stabil, gyors és van egy szép, újszerű felület.

Ez az ios-re is jellemző a modern felületet kivéve.

Az android meg kevésbé stabil (ezért meg fognak ölni..) viszont a nyitottsága miatt talán ebben van a legtöbb lehetőség - már akinek szüksége van rá.

Ezt tisztán az igények döntik el (meg a pénztárca).

2011. nov. 29. 18:34
 3/20 anonim ***** válasza:

android..

am kérdés felér egy ilyennel..

Tibi csoki vagy Valami mogyorós?

2011. nov. 29. 20:22
 4/20 bp1985 ***** válasza:
Nekem volt ios-em, van androidom. Én semmi pénzért nem váltok vissza ios-re.
2011. nov. 29. 23:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt ios most android. semmi pénzért nem vennék mégegyszer android.
2011. dec. 1. 16:50
 6/20 anonim ***** válasza:
Tökmind1, az ide írók 99%-a egyiket sem tudja kihasználni, a legtöbb egy appot nem tud megírni egyikre sem.
2011. dec. 1. 16:53
 7/20 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2011. dec. 1. 16:55
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem Android-om van. Miért?

App fejlesztés messze olcsóbb (konkrétan ingyen van), mint iOS-re. Az apple mindenért pénzt kér.

A piac, főleg az európai az Android felé nyit. Miért? Azért, mert androidot a legtöbb gyártó készülékén megtalálható. Vehetsz Samsung-ot, vehetsz LG-t, stb... Van választék, ellentétben az iPhone-al.

Stabil az iPhone. Lehet... de szerintem az én másik telefonom (SE Naite, nem okostelefon) még stabilabb. :) Miért? Mert nem nyitott a dolog. Van egy zárt, korlátozott rendszer, és kész.

Másrészt ha te az egyszerűbb appok miatt, a GPS miatt szeretnél okostelót venni, megtehetet 25.000-ért is (Galaxy Mini). Ha komolyabb játékok futtatására akarod,akkor költhetsz rá 250.000-t is (Galaxy note). iPhone-nál 200.000, tetszik, nem tetszik. Megintcsak az alternatíva hiánya a bajom... Tabletnél is hasonló a helyzet.

Oprendszerről beszélünk, tehát (ahogy a windows-nál is) a körültekintő használat (nem telepítek minden sz@rt rá) a lényeg, és akkor nem fagy.

2011. dec. 1. 17:06
 9/20 blex ***** válasza:

"Tökmind1, az ide írók 99%-a egyiket sem tudja kihasználni, a legtöbb egy appot nem tud megírni egyikre sem."

miért kéne bárkinek is programozni tudnia? hogy jön ez a kihasználáshoz? és azért az 1%-nál kicsit jobb az arány még egy ilyen oldalon is...

2011. dec. 1. 19:33
 10/20 anonim ***** válasza:

Gondolom úgy jön a kihasználáshoz, hogy ha tudsz programozni és értesz az OS-hez , ott nyúlsz bele ahol akarsz, nem ott, ahol a gyártó engedi. Az Android ugye nyílt forráskódú.

Ezen felül írhatsz magadnak appokat a saját igényeid szerint, csinálhatsz témákat, live wallpapert stb.

Ha nem értesz ilyenekhez, az van, amit más megcsinált.

2011. dec. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!