Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vagy android?

Iphone vagy android?

Figyelt kérdés
Hello. Azt szeretném kérdezni ogy iphone vagy androidos telefont vegyek? melyiknek mik a hátrányai?
2011. júl. 13. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
én is ezen tanakodtam hogy androidos(samsung galaxy s2) vagy IOS(iphone 5) tudom hogy még nem jött ki de inkább megvárom az iphone 5-öt szeptemberben mert az lessz a legjobb mobil
2011. júl. 13. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Akinek iphone-ja van nyilván azt mondja vedd azt, a másik tábor szintén. Nekem androidos motorola milestone-m van. Semmi hátrányt nem látok benne, van rá minden amit akarsz. Ja és olcsóbb is mint egy I.
2011. júl. 13. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó, a jelenlegi legjobb OS-ek, szóval válaszd azt, amelyik szimpatikusabb.

Mindkettőnek van előnye is, meg hátránya is.

Nézd meg, hogy az iPhone a szimpatikusabb, vagy valamelyik Androidos telefon (SGS2, HTC Sensation, stb.)

2011. júl. 14. 00:05
 4/7 matekid ***** válasza:

A két rendszer nagyon más, az android szerintem jobb mert jobban testreszabhatóbb, az appok választéka is szerintem más a két rendszer között, az ájfonra inkább jó játékok készülnek, az androidra is, de a droidra már több a "más féle" hasznos program.

Fontos hogy ha Iphone és androidos készülék mellett döntesz akkor magas minőségű legyen a droid, szerintem a Samsung Galaxy S ugyanazon a szinten van az Iphoneal, viszont ha egy tökéletes készüléket akarsz amit nem fogsz megbánni semmiképp se akkor Samu Galaxy S 2 vagy HTC EVO 3D, esetleg LG 2X

2011. júl. 14. 02:19
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Ez csak tőled függ, hogy milyen személyiség vagy. Az iPhonokat kibontod, és működik, tökéletes, gyönyörű, nem kell vele szarakodni. Az Androidok olcsóbbak, de gyári os -sel, gyári kernellel stb... a 90%-uk egy rakás szar. Egy kis hozzáértéssel, és "hackeléssel" feljavítható nagyon sokkal, de soha nem fogja elérni azt az optimalizációt mint egy iOS, mivel az egyetlen készülékre készült. A másik, hogy szerintem egyetlen gyártó sem használ fel olyan jó minőségű alkatrészeket, anyagokat mint az Apple. De hát drága is... Szóval én nem mondom hogy melyik jobb, döntsd el te
2011. júl. 14. 11:34
 6/7 anonim válasza:

Iphone, de csak ha megvan a lehetőséged rá. És miután megvetted az iphonet akkor költs még pénzt a tokra és kijelzővédőre. Mert ha toknélkül elejted és széttörik, az 50000ftba fog fájni. De sajnos tokkal annyira nem szép.

jameg lehet biztosítást kötni rá ami még lopás ellen is hasznos.

2011. júl. 16. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

AZ tény ! hogy hardwareileg vannak jobb telefonok mint az iphone 4 hiszen már 1 éves telefon , de a software miatt (iOS)megelőz minden telefont

Na előnyök:

FaceTime - ingyen videóhivás (wifi szükséges)

AppStore - világon legtöbb és a legjobb alkalmazások a legmegbízhatóbb , vírusmentes 100% ig , a legjobb grafikájú játékok lásd : asphalt , nova , modern combat , call of duty , nagyonsok multiplayer játék a nova t is lehet multiba nyomatni és a modern combatot is

Design - kívülről kicsit furcsának tűnhet az iphone 4 mivel szögletes , de 1-2 nap alatt megszokod és nem tűnik majd fel a sújja sem

- a belső elrendezés a menü , a jelkód zár tökéletesen , egyedi és egyszerű

Kezelés - egyszerü 1 órát forditasz rá és mindent tudsz szinte

Akkumulátor - jól bírja nagyon nem vagyok szakember ennyit tudok írni több mint 24 óra zenehalgatás

Hátrányok : drága

több nincs

2011. aug. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!