Iphone vagy android?
Mindkettő jó, a jelenlegi legjobb OS-ek, szóval válaszd azt, amelyik szimpatikusabb.
Mindkettőnek van előnye is, meg hátránya is.
Nézd meg, hogy az iPhone a szimpatikusabb, vagy valamelyik Androidos telefon (SGS2, HTC Sensation, stb.)
A két rendszer nagyon más, az android szerintem jobb mert jobban testreszabhatóbb, az appok választéka is szerintem más a két rendszer között, az ájfonra inkább jó játékok készülnek, az androidra is, de a droidra már több a "más féle" hasznos program.
Fontos hogy ha Iphone és androidos készülék mellett döntesz akkor magas minőségű legyen a droid, szerintem a Samsung Galaxy S ugyanazon a szinten van az Iphoneal, viszont ha egy tökéletes készüléket akarsz amit nem fogsz megbánni semmiképp se akkor Samu Galaxy S 2 vagy HTC EVO 3D, esetleg LG 2X
Iphone, de csak ha megvan a lehetőséged rá. És miután megvetted az iphonet akkor költs még pénzt a tokra és kijelzővédőre. Mert ha toknélkül elejted és széttörik, az 50000ftba fog fájni. De sajnos tokkal annyira nem szép.
jameg lehet biztosítást kötni rá ami még lopás ellen is hasznos.
AZ tény ! hogy hardwareileg vannak jobb telefonok mint az iphone 4 hiszen már 1 éves telefon , de a software miatt (iOS)megelőz minden telefont
Na előnyök:
FaceTime - ingyen videóhivás (wifi szükséges)
AppStore - világon legtöbb és a legjobb alkalmazások a legmegbízhatóbb , vírusmentes 100% ig , a legjobb grafikájú játékok lásd : asphalt , nova , modern combat , call of duty , nagyonsok multiplayer játék a nova t is lehet multiba nyomatni és a modern combatot is
Design - kívülről kicsit furcsának tűnhet az iphone 4 mivel szögletes , de 1-2 nap alatt megszokod és nem tűnik majd fel a sújja sem
- a belső elrendezés a menü , a jelkód zár tökéletesen , egyedi és egyszerű
Kezelés - egyszerü 1 órát forditasz rá és mindent tudsz szinte
Akkumulátor - jól bírja nagyon nem vagyok szakember ennyit tudok írni több mint 24 óra zenehalgatás
Hátrányok : drága
több nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!