A mostani t-mobile karécsonyi akciónál (ha beadaod régi telefonod 10. 000 Ft os engedménnyel kapod az új telefonod) számít a régi telefonom állapota?
Van belőle 16-os változat is...
Biztosan arra gondolt a válaszíró:
Feltételek
2 év hűség az előfizetésre
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közben
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:
144 990 Ft
Webshop ár
10% kedvezménnyel:
144 990Ft
Kosárba
Sziasztok!
Tudom, hogy pontosan nem ebbe a témába kellene írnom a problémámat, de gondoltam, hogy talán Ti tudtok nekem értelmes felvilágosítást adni.
A "T-fos"-tól rendeltem (illetve rendeltem volna) egy Samsung Galaxy S Plus típusú telefont a "Régi telefonod akár 10 ezer forintot is érhet!" akció alatt, 2 éves hűségidővel, de díjcsomagra vállalt hűség nélkül. Az oldalon feltüntetett ár 69.990 Ft. Részletre szerettem volna venni, aminek a kezdőrészlete 9.990 Ft (+ 12 x 5.000 Ft) lenne.
Az akció aloldala alatti szöveg alapján ez úgy működne, hogy "Ha kamatmentes részletre vásárolod a telefont, és ha a kezdőrészlet nem éri el a 10 000 forintot, kedvezményes kezdőrészleted 0 forint lesz." Természetesen cseretelefon mellet!
Miután megrendeltem, és jóváhagyást kértek, közölték velem, hogy a futárnak 9.990 Ft-ot kell fizetnem, mert - a telefon túloldalán lévő hölgy szerint - a készülék kezdőrészlete alapesetben 19.990 Ft lenne (ami mellesleg sehol sincs feltüntetve az oldalon).
Na most... a kérdésem az lenne, hogy csak én értelmezem "hülyén" a dolgot, vagy ők akarnak belőlem ekkora marhát csinálni? Ugyanis én teljes mértékben úgy vettem ki az egészből a dolgot, hogy a 10.000 Ft kedvezmény egyenlő lenne a cseretelefonnal. Így nekem a futárnak csak a telefont kellene átadnom kezdőrészletként.
Hiszen ha utánaszámolok, így nincs is kedvezmény az árban, ugyanis 9.990 Ft + 12 x 5.000 Ft még barátok között is 69.990 Ft (és ráadásul még telefont is adnom kell + a teljes ár megegyezik a webshop árral)?!
Most akkor hogy is van ez? Tényleg én értelmezem ennyire félre a dolgokat?
Köszi a választ előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!