Okostelefont vagy tabletet használsz internet böngészésre?
Figyelt kérdés
tegnap 20:37
4/8 anonim válasza:
Okostelefont. Kb ugyanolyan árban sokkal több dolgot tud egy telefon, mint egy tablet (processzor, kamera, stb..), és kisebb, bárhol elfér, így pedig minek még tablet is - gondoltam eddig, de mivel Smart tv-n bonyolultabb a keresés (irányítóval lépkedni a betűkhöz), így csak online filmnézéshez a nagyobb vizuális élmény miatt lehet, hogy mégis veszek majd tabletet, de minden máshoz marad a telefon.
6/8 anonim válasza:
Leginkább laptopot, külső monitorral (is). Másodsorban telefont, tabletem nincs. Néha jól jönne, de szerintem 10-ből 9 napot csak a polcon porosodna.
8/8 anonim válasza:
Telefon, tablet, laptop vegyesen
(Az ilyen kerdeseknek amugy mi az ertelme? Nem kotekedek, tenyleg erdekel)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!