Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az öt féle iPhone 16 közül te...

Az öt féle iPhone 16 közül te melyiket vennéd meg?

Figyelt kérdés
Ugye most jelent meg az iPhone 16e. És ezzel együtt öt féle iPhone 16 van. Amelyek a következőek: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16e, iPhone 16 Pro, és iPhone 16 Pro Max. Szóval te melyik iPhone 16-ot vennéd meg? És miért pont azt az iPhone 16-ot?

tegnap 11:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%
Egyiket sem. Inkább egy jóféle Android one-os telefon, a fennmaradó pénzen meg három napig mulatok.
tegnap 11:12
 2/19 A kérdező kommentje:
1-esnek. Tényleg nem kötelező iPhonet venni. De ha mégis iPhonet vennél akkor melyiket vennéd meg? És miért? Egyébként meg sok iPhone fan van. Köztük én is iPhone fan vagyok! Úgy hogy a válaszodra ment a piros X. De azért köszi hogy váálaszoltál.
tegnap 11:15
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Alapvetően én is Androidot vennék szívem szerint. Jelenleg Galaxy S24 Ultrát használok tavaly óta, de ha mondjuk egyik percről a másikra csak úgy fogná magát az Android, és szőrén-szálán eltűnne, akkor én vagy a Prot, vagy pedig a Pro Maxot venném, mert a többi visszalépés lenne a számomra.

tegnap 11:23
 4/19 anonim ***** válasza:
46%

"Tényleg nem kötelező iPhonet venni."

Köszönöm, hogy megengeded.

"De ha mégis iPhonet vennél akkor melyiket vennéd meg?"

Nem vennék mégis iPhone-t. Meg mégsem sem. Nem vennék. Pont. És pont egyiket sem venném.

"És miért?"

Mármint miért nem? Vagy mit miért? Azért nem venném egyiket sem, mert az én igényeimet jobban kielégíti egy Android one - és az egyik iPhone-on sincs. Ezért.

"Egyébként meg sok iPhone fan van."

Tudom. Na és? Én nem tartozom közéjük.

"Köztük én is iPhone fan vagyok!"

Ezt le sem tagadhatnád. Azért remélem néha leveszed a szemellenzőt.

"Úgy hogy a válaszodra ment a piros X."

Vajon miért nem lep meg, hogy egy fanboy ész nélkül lepontoz csak azért, mert én nem vagyok az? Pedig ráadásul pontosan a feltett kérdésre válaszoltam.

"De azért köszi hogy váálaszoltál."

Nagyon szívesen, akkor is, ha tudom, ezt is lepontozod majd, mert ez a fanboyság lényege: nem számít az ész, csak a fanság.

tegnap 11:31
 5/19 kutyafule4 válasza:
0%
tegnap 11:36
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
16 Pro Max-om van. Azért ezt vettem, mert kell a tele kamera a lidar a jó akkuidő, a komoly processzor, stb.
tegnap 11:50
 7/19 A kérdező kommentje:
6-os részére! Szoktam fotózni a jelenlegi (iPhone 15 Pro Max) telefonommal. De ennyire nem mélyültem bele hogy mi micsoada. Például azt se tudom mi az a tele fotó és a tele Fotó kamerát hogyan kell be kapcsolni? Vagy hogy a lidar az mi is és azt hogyan kell aktiválni? Mint írtam csak egyszerű fotókat készítek.
tegnap 12:25
 8/19 anonim ***** válasza:
56%

Most ha a fejemhez tartanának egy pisztolyt, akkor... megmondanám, hogy megveszem szeptemberben a sima 17-est. Miért? Mert a pletykák szerint ott már az alap szériában is 120 Hz-es kijelző lesz és igazából emiatt nem venném meg a sima 16-ost sem. A 16e-t meg azért nem, mert ki van herélve teljesen. A 16 Pro viszont elképesztő feláron ad igazából minimális pluszt. Tudom, hogy nem erre a válaszra vártál, de én nem vennék ebből a felhozatalból semmit.

Ha nagyon muszáj lenne, akkor a Pro-t vagy az alapot.

tegnap 12:50
 9/19 anonim válasza:
Kérdező, ha most 15 Pro Max-od van, akkor szerintem mindenképp várd ki a 17-est. Február végén szerintem már nem éri meg neked a 16-os, miközben szeptemberben jön az új, ami valószínűleg egy sokkal nagyobb upgrade lesz.
tegnap 13:12
 10/19 A kérdező kommentje:
8-as! Igen jelenleg iPhone 15 Pro Max-om van. De! És itt jön a de. Mivel ma délelőtt sikerül végre be szereznem egy sivatag színű iPhone 16 pro-t. Igy most már 16 prom is van. De ez anyira új hogy csak most fogom ki csomagolni és be üzemelni.
tegnap 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!