Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az öt féle iPhone 16 közül te...

Az öt féle iPhone 16 közül te melyiket vennéd meg?

Figyelt kérdés
Ugye most jelent meg az iPhone 16e. És ezzel együtt öt féle iPhone 16 van. Amelyek a következőek: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16e, iPhone 16 Pro, és iPhone 16 Pro Max. Szóval te melyik iPhone 16-ot vennéd meg? És miért pont azt az iPhone 16-ot?

tegnap 11:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es! Nem várok a 17-re! Épp ma szereztem be egy iPhone 16 pro-t. A 15 pro max után.
tegnap 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

Akkor gratula, használd egészséggel. A kijelzőméretben a visszalépés milyen, hogy tetszik? Milyen a pro max után a sima pro?

Csak azért kérdezem, mert én is pont ugyanezen gondolkodom, nekem is 15 pro max van, viszont én megvárom a 17 prot, most úgy gondolom hogy nem kell a max.

tegnap 14:18
 13/19 A kérdező kommentje:
12-esnek! A 15 Pro Max az 6,7″ kijelző méretű, míg a 16 Pro 6,3″ méretű. Tehát csak 0,4″-el kisebb a kijelző. Vissza lépésnek nem nevezném. Egyébként a pro és a PRO Max-ok különbsége csak a kijelző méretben van. Hogy mégis miért vettem kisebb ki jelzőjű telefont. Mert sok helyen készlet hiányos a Pro és PRO Max. Ugyanis ezek a PRO és PRO Max-ok a leg kelendőbbek! És emiatt nagyon sok helyen hamar ki fogy a készlet. És sok üzlet nehezen tudja fel tölteni a készleteit. A hogy tetszikre? A szemnek nem tetszik. Mivel ehhez már szemüveg kell nekem. De egyébként más gondom nincs vele. Még tesztelem az el következő napokban. Én inkább az always on display miatt vettem meg a pro változatot a 16-ból.
tegnap 15:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Sima 16-t a mérete miatt, illetve szükségem van az ultraszéles kamerára.

Igazából ennyi, és mivel van makró mód más tényleg nemis kellene.

AOD az első volt, amit kikapcsoltam 15 Pro-n is szóval sok értelmét nem látom...

tegnap 18:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Hozzátéve, aki tartalomhasználó annak szerintem az üzemidő miatt a 16e éri meg a legjobban ár/értékben. Mivel többször felmerült a létjogosultsága, szerintem az lenne.
tegnap 18:36
 16/19 A kérdező kommentje:
14-esnek! Én meg pont az AOD miatt veszek Pro-t vagy Pro Max-ot. Na meg a nagyobb kijelző miatt. Bár a 15 pro maxhoz képeset a 16 pro kisebb kijelzőjü. De a 16 proban is van AOD. És nekem az a lényeg hogy mutassa az időt akkor is ha nem érek hozzá a telefonhoz. 15-ös válaszára. Lehet hogy a 299.990 Ft a leg olcsóbb ár az iphonokban. Na de ez a 299.990 Ft-os ár is csak a 128 GB-os tárhelyü telefonra igaz.
tegnap 19:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Őszintén? Fogalmam sincs, hogy IOS esetében mire nem elég 128GB.

Van iCloud előfizetés párszáz Ft-ért és aktív használat mellett sosem fogyott el a tárhely, előtte 64GB-os volt és ott sem volt jellemző.

Pedig fényképezek, videózok gyakran.

Namost, aki a legkisebb alapmodellt veszik Tiktokra(mert Instara és társaira, úgy is a Pro Max-t veszik a kamera miatt) simán elég a 128GB, sőt még sok is.(lehetett volna 250 ezer a 64GB-os változat, tudom jött volna az Apple ekézés, de lett volna rá bőven vevő)

tegnap 19:06
 18/19 anonim ***** válasza:

ha ennyire überokos vagy hogy még az Iphone juzereket is leugatod akkor minek kérdeztél egyáltalán?

vedd meg a túlárazott vacakodat és ürülj neki.

aztán majd írd kia kérdést, hogy megéri-e 17esre váltani...

dzsíniüsz

tegnap 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:

'AOD miatt veszek Pro-t vagy Pro Max-ot'

First introduced by Nokia in 2009 on the N86, AOD was later popularized by Samsung with its Galaxy S7 series in 2016.

aZ iPhOnE a KiRáLy :D:D:D

tegnap 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!