ZTE Blade? (kérdések a leírásban)
Használtan körülbelül mennyiért lehet venni?
Tapasztalatok a telefonról?
Hibái?
Előnyei?
Jó cucc, nekem már majdnem egy éve megvan. Használtan szerintem nem érdemes venni, újonnan is olcsó, amit használtan eladnak, annak biztos gyíkja van. Én nemsokára lecserélem, de a világért nem adnám el.
Hátránya, hogy ARMv6-os, nincs vaku, és a fizikai gombok (hogy nem érintősek a képernyő alatt).
Előnye, hogy egy jó rommal marha gyors, szép a kijelzője, és 2-3 napig bírja egy töltéssel.
Igen, a gyári rommal gyorsan merül, de Cyanogennel 2 napot rengeteg netezéssel.
25-30 körül lehet használtan. 40-től messze van, 40-ért már Xperia Minit kapsz. A telenornál 34 újonnan. Ezért mondom, hogy nem éri meg használtat (ha nem telenoros vagy, a főzött rom függetleníti is).
igazából nemértek ehhez mert eddíg csak windows operációs rendszerű kéziszámítógépeim voltak és így nemtudom hogy különböző rom-ok mennyire csökkentik a telefon fogyasztását.
Hát én 40 környékére saccoltam. az x10 mini/mini pró a kis mérete miatt nem tetszik. Telenor-os vagyok de lehet benézek valami használt teló kereskedésbe és ott egyből tudnifogom ennek az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!