Iphone 4 kérdések. Segítene valaki?
Csengőhangnak hogyan tudok beállítani mp3-at?
Filmet nem enged az itunes-ra tölteni, pedig sima avi... ??
Olyan program mint pl. a 3G Watchdog (android), ami figyeli az adatforgalmamat létezik rá?
Amit fényképezek hogyan tudom feltölteni facebookra?
Egyenlőre ennyi, kérem segítsen valaki. :-)
Szia.
Csengohangot innen tudsz letolteni: [link]
a letoltott fajlt itunesba bemasolod, onnan pedig athuzod a telefonod "ringtones" mappajaba!
Telefonon belepsz az App Store-ba, es beirod, hogy "data usage" kiad egy csomo propgramot, amelyik szimpi letoltod :)
Facebookra belepsz (ezt is letoltod app storebol) es ott tudsz egybol kepeket feltolteni .
az avi-s kerdesedre nem tudom a valaszt :(
Az első f@szfejnek: Semmi közöd hozzá, de előfizetéssel vettem te seggarc, bár azelőtt is "százezres" telefonom volt, csak ez teljesen más mint az android...
A második gyökérnek: Ericsson -tanuld meg először is leírni te hokis! Már akkor ilyenem volt, amikor még apád heréjében húztad meg magad...
Utolsónak köszi!
Tipikus iPhone user :)
"A második gyökérnek: Ericsson -tanuld meg először is leírni te hokis!"
Szerintem cikibb, hogy nem tudod, mi a különbség az egyenlőre és az egyelőre szavak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!