Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 kérdések. Segítene...

Iphone 4 kérdések. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Csengőhangnak hogyan tudok beállítani mp3-at?

Filmet nem enged az itunes-ra tölteni, pedig sima avi... ??

Olyan program mint pl. a 3G Watchdog (android), ami figyeli az adatforgalmamat létezik rá?

Amit fényképezek hogyan tudom feltölteni facebookra?

Egyenlőre ennyi, kérem segítsen valaki. :-)

2011. nov. 13. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Újabb ember aki veszi a százezer forintos telót és fingja nincs hozzá :)
2011. nov. 13. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Igazad van első! Az ilyennek elég egy Ericcson GH198 is 500 Ft-ért!
2011. nov. 13. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát ennyiért a fullos supporton kívül elégítsenek ki rendesen...
2011. nov. 13. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Csengohangot innen tudsz letolteni: [link]

a letoltott fajlt itunesba bemasolod, onnan pedig athuzod a telefonod "ringtones" mappajaba!

Telefonon belepsz az App Store-ba, es beirod, hogy "data usage" kiad egy csomo propgramot, amelyik szimpi letoltod :)

Facebookra belepsz (ezt is letoltod app storebol) es ott tudsz egybol kepeket feltolteni .

az avi-s kerdesedre nem tudom a valaszt :(

2011. nov. 13. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:

Az első f@szfejnek: Semmi közöd hozzá, de előfizetéssel vettem te seggarc, bár azelőtt is "százezres" telefonom volt, csak ez teljesen más mint az android...

A második gyökérnek: Ericsson -tanuld meg először is leírni te hokis! Már akkor ilyenem volt, amikor még apád heréjében húztad meg magad...

Utolsónak köszi!

2011. nov. 13. 21:53
 6/12 A kérdező kommentje:
A harmadik értelmest kihagytam. Mi az, hogy ennyiért? Honnan tudod, hogy mennyiért vettem meg???
2011. nov. 13. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Tipikus iPhone user :)

"A második gyökérnek: Ericsson -tanuld meg először is leírni te hokis!"

Szerintem cikibb, hogy nem tudod, mi a különbség az egyenlőre és az egyelőre szavak között.

2011. nov. 13. 22:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Elmész te is a k*rva anyádba...
2011. nov. 13. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Iphonet veszek a kajára valóból aztán meg még vered is itt magad? Mi értelme ennek? Szerintem ez gáz amit lerendezel Kérdező :-)
2011. nov. 13. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Gőzöd sincs az egész iPhone kezeléséről akkor meg minek kellett? Elég lett volna egy ősrégi vacak is neked.
2011. nov. 13. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!