Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudhatom hogy nem clón...

Honnan tudhatom hogy nem clón iphone-t veszek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy használt iphone-t, de nem tudom hogy milyen szempontokra kellene figyelnem? Honnan tudhatom hogy nem hamisítvány? Mire kell figyelnem hogy ne vágjanak át?
2011. nov. 13. 19:18
 1/6 Nyúlós lónyál ***** válasza:
A hátlapon levő feliratot kell megnézni. Van, amelyiknek a kijelzője is sokkal kisebb, a teló maga sokkal lassabb. Sok mindenről meg lehet tudni. Persze vannak nagyon jó hamisítványok, ott a menü másképp néz ki, valamint az érintőkijelző is rosszul reagál. Olyasmit is hallottam már, hogy a fake iPhone-nál erős nyomásra a kijelző elszíneződik. Mellesleg iPhone 4-ről lenne szó?
2011. nov. 13. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a a kamerára rá van írva rengeteg gigapixel akkor az nem eredeti. stb.
2011. nov. 13. 20:49
 3/6 aswedr válasza:
Üdv! Nekem is az lenne a kérdésem hogy árulnak egy Iphone 4-et elég alacsony áron! Azt mondja a tulaja hogy megvan minden papírja számlája gyári független és hogy 2év gari van rá! Én úgy tudom hogy csak 1évet ad rá az apple? Személyesen venném át természetesen! Ettől még lehet hamisítvány és mire figyeljek amiről egyből észreveszem hogy eredeti e vagy sem? A válaszokat előre is köszönöm!
2011. nov. 14. 12:22
 4/6 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Utolsónak: nem azért, de leírtam kb. 10 olyan dolgot, amiről észreveheted. A hozzászólásokat is elolvashatnád. Ha bekapcsolod, bitos, hogy megtudod. iTunes-ról a legegyszerűbben.
2011. nov. 14. 13:53
 5/6 Nyúlós lónyál ***** válasza:
*biztos
2011. nov. 14. 13:54
 6/6 anonim válasza:
Hátlapot hol lehet iphone 4klónra venni?
2011. nov. 23. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!