Kinek mi a véleménye a mellpiercingről? További kérdések a leírásban.
Egyik oldal vagy mindkettő?
Csajokon szexi vagy béna?
Fiúkon menő vagy b.zis?
Maga a szúrás/lövés kinek mennyire fájt? Mikor csináltattad és mennyiért? Gyógyulási idő és tapasztalatok?
Saját véleményem:
Nekem nagyon tetszik fiúkon és lányokon is. Persze a pasiknál azért egy izmos, feszes mellen jobban mutat, de kinek mi ugyebár.. :)
Azért érdekelne, hogy ki mennyiért csináltatta és hol, mert szeretnék én is, de előbb tudni szeretném nagyjából az árakat, meg persze a tapasztalatokat a gyógyulásról. Esetleg volt-e valakinek bármi baja belőle, szóval ilyesmik.
Én két oldalra szeretném majd.. valahogy irtó szexinek gondolom, ahogy pl. egy csaj kijön a vízből, és a melltartónál rátapad a vizes anyag így ugye látszik a piercing... :)
Amúgy van már orromban, köldökömben is, fülemben 3-3 pár (továbbiak lesznek), tervezek szemöldökpiercinget is, és mellpiercinget is...
Tetkóm is van.
Szóval várom a kommenteket!:)
20L
Nekem volt, mert tetszik.
Csak az egyik oldalra kértem, mert szerintem az úgy jobb.Nem lövik (az kéne még : D ), hanem szúrják.Előtte fújnak rá fagyasztó sprayt, aztán kapsz injekciót (ez rettenetesen fáj, valami borzalmas, komolyan), viszont utána semmit nem érzel, csak pár órával később, amikor kimegy a hatása, akkor fáj egy kicsit még.
6 ezerért csináltattam, kb. két éve.Hamar meggyógyul, semmi gond nincs vele. (Pár hónapja vettem ki, mert a végén már beleakadt a ruháimba és pár ilyen alkalom után besokalltam.Előtte viszont semmi baj nem volt.)
huuu sztem is undorító...férfin és legfőképp nőn..
arról nem is beszélve,h mindenkitől akinek van/volt csak azt lehet hallani,h rettentően fáj...
Szerintem nem is az a baj,hogy fáj.
Én 13 éves vagyok nekem is van a nyelvembe meg a köldökömbe,meg tetszik máshol is,de szerintem mellbe undorító meg bele is akadna a ruhákba
Értem... hát gondoltam, hogy nem egy leányálom, ha még tűs érzéstelenítővel is megtoldják...
A köldökpiercingemnél anno sprayt használtak, és semmit sem éreztem csak egy kicsi nyomást... mondjuk ilyen alapon ha az sem akad be semmibe, akkor a mellpiercing miért akadna be jobban?:D Jó, a has nem domborodik ki annyira, de ha melltartót hord az ember akkor csak nincs gáz belőle..
Most néztem hogy a westend-tattoonál 7000 Ft a mellpiercing akciósan.
Jah,hogy válaszoljak is :)
szerintem a mellpc egyáltalán nem szexi,de ha te szeretnél,akkor próbáld ki
És melyik a kényelmesebb? A banán (hajlított) alakú, a karika vagy pedig a sima egyenes ékszer? Kényelem alatt a cserét is értem (pl. a karika orrpiercingemmel pl rendesen megszenvedek, azt elég nehéz cserélni, mert az arcomon van - mellnél nyilván kényelmesebb, de azért mégis.. :)).
Lehet egyet ki is próbálok majd, max. 7000 keserűen megszerzett forintomban fáj... később még mindig eldönthetem, kell-e nekem vagy sem, ez nem olyan mint egy tetoválás..
7000 az nagyon sok..:O Nézz szét a környező városokban, tuti találsz olcsóbb szalont. Nálunk (Szombathely) 3000ért szúrnak szalonban mindent.
Amúgy nekem is tetszik.. fogok is csináltatni :P Annyi fájdalmat megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!