Kinek mi a véleménye a mellpiercingről? További kérdések a leírásban.
Egyik oldal vagy mindkettő?
Csajokon szexi vagy béna?
Fiúkon menő vagy b.zis?
Maga a szúrás/lövés kinek mennyire fájt? Mikor csináltattad és mennyiért? Gyógyulási idő és tapasztalatok?
Saját véleményem:
Nekem nagyon tetszik fiúkon és lányokon is. Persze a pasiknál azért egy izmos, feszes mellen jobban mutat, de kinek mi ugyebár.. :)
Azért érdekelne, hogy ki mennyiért csináltatta és hol, mert szeretnék én is, de előbb tudni szeretném nagyjából az árakat, meg persze a tapasztalatokat a gyógyulásról. Esetleg volt-e valakinek bármi baja belőle, szóval ilyesmik.
Én két oldalra szeretném majd.. valahogy irtó szexinek gondolom, ahogy pl. egy csaj kijön a vízből, és a melltartónál rátapad a vizes anyag így ugye látszik a piercing... :)
Amúgy van már orromban, köldökömben is, fülemben 3-3 pár (továbbiak lesznek), tervezek szemöldökpiercinget is, és mellpiercinget is...
Tetkóm is van.
Szóval várom a kommenteket!:)
20L
Nekem nem tetszik.-.-"
Nincs is nem is lesz,szerintem undorító.
Köldök,orr,száj,fülbe elmegy de ilyen helyekre nekem nem jön be.Amúgyis ott nem látja senki: D Csak a párod meg nemtom.xdd
13 évesnek (y) jolvan. Kell is a piercing.
szija hát ha az én véleményem számít egy szép mellen egész jól néz ki 1 pc de sztem csak az 1ikben. és srácnál nem tudom:D az az igazság hogy mostanában elkezdtek vonzani a nem mindennapi dolgok szal sztem srácon is jó lehet*.*. szerintem a piercing vagányságot és fájdalmasabb helyeken bátorságot is sugall. én a nyakam oldalára csináltatok majd és a nyelvembe. valahogy ezek vonzanak mostanában^^
15/L
nekem van két fiú ismim akinek van az egyikbe, más fiúkon még tetszik,nem undorodom ettől..
szerintem csak lányon ocsmáány ˇˇ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!