Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC P3300? (kérdések a leírásban)

HTC P3300? (kérdések a leírásban)

Figyelt kérdés

(HTC P3300 Artemis)

Két kérdésem lenne.

Az eggyik az, hogy hogyan tudok wifi illetve gprs-t beállítani rajta, hogy tudjak internetezni vele? Wifi van a készülékben mert talál és csatlakozik is, csak hiába írok be akármit a böngészőbe, nem nyitja meg az oldalt és hibát ír ki.

A másik kérdésem a bluetooth-al kapcsolatos. Hogy küldhetek vele fájlokat?

2011. okt. 22. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:

A WiFi a sajátod és métereken belül van?

Mert akkor menni kell...

2011. okt. 22. 16:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem a saját, de több helyen is próbáltam, mint például iskolában a tanári wifi-re csatlakozva (jalszóval, hatótávon belül) illetve eggy hotel megosztott hálózatán amihez nemkell jelszó és ezis hatótávon belül volt, de semmi különbség. Szerintem a telefonon kéne beállítani valamit de nem értek hozzá sajnos mivel nemvolt még PDA-m ráadásul angol.
2011. okt. 22. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:

A dolog picit bonyolultabb.

Összes eddigi PDA-m ( vagy 5) mindegyike képes volt a WiFi keresőjével adott helyen akár 3-5 jelet is találni.

Ha a jelerősség elérte a -90dB-elt, már azonosította őket.

Szabadon azokhoz tudott kapcsolódni, mint ezt jelezte, amelyek elérték a -75-77 dB-t.. De forgalmazni csak a -70 (inkább 66) alattiakkal lehetett.

Egy dolog a vevők érzékenysége, ők csak "látnak", de elérni a másikat, ahhoz adóteljesítmény kell, ami azért korlátos. Amivel adni tud, olykor kevés, hogy "odaérjen" az ellenállomáshoz.

Kb, ezekkel az értékekkel dolgozott az összes kütyüm...

2011. okt. 22. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó. Csakhogy mivel nekem van egy telenor-os kártyám amin megvan rendelve a klikk szólgáltatás (már fizetek érte) így próbáltam erről is internetre kapcsolódni a PDA-val, mondanom sem kell sikertelenül. Itt valami a beállításokkal lehet mert a sima telefonomon tudok internetezni.

Valami megoldás sürgősen kéne mert nemszeretek két telefonnal rohangálni ráadásul a régebbi telefonom az szó szerint régebbi és így elég lassú az internet kapcsolat rajta.

Tehát aki ért a PDA-khoz, pontosabban a HTC P3300-hoz attól kérnék segítséget, mert gondolom minden eggyes PDA-nak más és más a kezelő felülete így aki nemért ehhez a típushoz az nemtud 100%-ban hasznos megoldást adni

A Bluetooth annyira nemis fontos. Inkább az internet beállítás érdekelne.

2011. okt. 22. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a gépedet, és wm6-ot használtam eddig, de a winmo eléggé uniformizált :)

Tehát: mobilinternethez settings / connections lapon a connections-ban "add new modem" első lapon válaszd: "cellular line gprs" utána ird be az APN-t, ha nincs jelszó, akkor next, next és kész. Elméletileg ha be van állitva a gprs modem, akkor a netet kérő progik automatikusan inditják a kapcsolatot.

2011. okt. 22. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Start->Settings->Connections->Connections

és itt egyszer van úgy hogy "My ISP"-nél lehet választani eggy olyant hogy

"Add a new modem connection"

illetve "My Work Network"-nél:

"Add a new modem connection"

"Add a new VPN server connection"

"Set up my proxy server"

én "My ISP"-nél próbáltam az "Add a new modem connection"-t

és itt megis találtam a "Cellular Line(GPRS)"-t ez eddíg megvan. nahmost kéri hogy "Access point name" ez gondolom az APN. ezt én honnan tudhatom?

egyébként ha valamit segít akkor WM6.5-öt használok

2011. okt. 22. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A my isp-nél csináld az új modemet. Keresd meg a szolgáltatód weblapján az apn-t. Ha minden oké, akkor az internet sharing progival kézzel is el tudod inditani a kapcsolatot.
2011. okt. 22. 20:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az internet elérhető a kártyámról. A wifi-t majd valahogy még megoldom.
2011. okt. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!