HTC P3300? (kérdések a leírásban)
(HTC P3300 Artemis)
Két kérdésem lenne.
Az eggyik az, hogy hogyan tudok wifi illetve gprs-t beállítani rajta, hogy tudjak internetezni vele? Wifi van a készülékben mert talál és csatlakozik is, csak hiába írok be akármit a böngészőbe, nem nyitja meg az oldalt és hibát ír ki.
A másik kérdésem a bluetooth-al kapcsolatos. Hogy küldhetek vele fájlokat?
A WiFi a sajátod és métereken belül van?
Mert akkor menni kell...
A dolog picit bonyolultabb.
Összes eddigi PDA-m ( vagy 5) mindegyike képes volt a WiFi keresőjével adott helyen akár 3-5 jelet is találni.
Ha a jelerősség elérte a -90dB-elt, már azonosította őket.
Szabadon azokhoz tudott kapcsolódni, mint ezt jelezte, amelyek elérték a -75-77 dB-t.. De forgalmazni csak a -70 (inkább 66) alattiakkal lehetett.
Egy dolog a vevők érzékenysége, ők csak "látnak", de elérni a másikat, ahhoz adóteljesítmény kell, ami azért korlátos. Amivel adni tud, olykor kevés, hogy "odaérjen" az ellenállomáshoz.
Kb, ezekkel az értékekkel dolgozott az összes kütyüm...
Ez mind szép és jó. Csakhogy mivel nekem van egy telenor-os kártyám amin megvan rendelve a klikk szólgáltatás (már fizetek érte) így próbáltam erről is internetre kapcsolódni a PDA-val, mondanom sem kell sikertelenül. Itt valami a beállításokkal lehet mert a sima telefonomon tudok internetezni.
Valami megoldás sürgősen kéne mert nemszeretek két telefonnal rohangálni ráadásul a régebbi telefonom az szó szerint régebbi és így elég lassú az internet kapcsolat rajta.
Tehát aki ért a PDA-khoz, pontosabban a HTC P3300-hoz attól kérnék segítséget, mert gondolom minden eggyes PDA-nak más és más a kezelő felülete így aki nemért ehhez a típushoz az nemtud 100%-ban hasznos megoldást adni
A Bluetooth annyira nemis fontos. Inkább az internet beállítás érdekelne.
Nem ismerem a gépedet, és wm6-ot használtam eddig, de a winmo eléggé uniformizált :)
Tehát: mobilinternethez settings / connections lapon a connections-ban "add new modem" első lapon válaszd: "cellular line gprs" utána ird be az APN-t, ha nincs jelszó, akkor next, next és kész. Elméletileg ha be van állitva a gprs modem, akkor a netet kérő progik automatikusan inditják a kapcsolatot.
Start->Settings->Connections->Connections
és itt egyszer van úgy hogy "My ISP"-nél lehet választani eggy olyant hogy
"Add a new modem connection"
illetve "My Work Network"-nél:
"Add a new modem connection"
"Add a new VPN server connection"
"Set up my proxy server"
én "My ISP"-nél próbáltam az "Add a new modem connection"-t
és itt megis találtam a "Cellular Line(GPRS)"-t ez eddíg megvan. nahmost kéri hogy "Access point name" ez gondolom az APN. ezt én honnan tudhatom?
egyébként ha valamit segít akkor WM6.5-öt használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!