Samsung Galaxy Gio, SE Xperia X8 vagy Nokia 500?
Figyelt kérdés
Van egy Monte telefonom, elégedett vagyok vele. Van rajta GPS, Opera Mini, rádió, mp3, tetszik a menüje is, játékokat is találok rá, ráadásul strapabíró is, nem lesz baja ha véletlenül leesik a földre. Az egyedüli bajom vele, hogy a hívásoknál néha nagyon berecseg, valamit a billentyűzár néha könnyen feloldódik, és mindenkit felhív ilyenkor.
Nagyobb kijelző és esetlegesen komolyabb tudás miatt keresek új telefont.
Nokia 500, SE Xperia X8 és a Galaxy Gio között vacilálok.
Szerintetek melyik érné meg jobban?
2011. nov. 14. 15:23
3/9 Nyúlós lónyál válasza:
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Hiába Androidos az X8, hiába szép, attól még egy teljes kategóriával lejjebb van a Nokia 500-tól. Kicsit túlárazott, de ha megnézzük a technikai információkat, a Nokia mindenben jobb és nem is kicsit. Ott a nagyobb és jobb felbontású kijelző, a sokkal erősebb processzor és a nagyobb kamera is. Ha teheted, akkor egy Nokiára ruházzál be.
5/9 anonim válasza:
Sztem a Nokiák nem túl jók, nekem 2x is volt Nokiám, de mind a 2x csalódtam benne és akkor meg is fogadtam, h nem veszek több ilyen márkájú telót.
7/9 anonim válasza:
SE live with walkman, telenornál 42000 ft.
9/9 anonim válasza:
Egyértelműen Samsung Galaxy Gio. Galaxy Gio-nak az x8-al szemben jobb a kijelzője minősége, a kamerája szebben fotóz, erősebb a processzora, illetve van benne 1 adreno 200 GPU, így a 3d alkalmazások is jobban futnak rajta mint az x8-on. + a samsung jobb szoftveresen, míg a gio-ra már rég van Gingerbread, addig az x8-ra 2.1 a legjobb gyári rom, és már nem is lesz újabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!