Hol tudnék iPhone 4GS (16GB) -ot venni részletre, tarifák nélkül?
11-12 23:38
neked minek lakás, kocsi, stb... ha nem tudod kifizetni egybe??????????? okos gyerek.
kedves BP1985
érdekelne, hogy mi a foglalkozásod, hogy ekkora a szád.
igazad van, végülis a hitel teljességgel fölösleges dolog, meg mindenféle részletfizetési lehetőség...
rohadjon meg aki nem keres 300 ezret havonta, és ne is jusson hozzá semmihez ami drágább... elvégre az apple neme ttől lett világhírű....
képzeld nekem is iphone-om van, és tökéletességgel kihasználom, használtan RÉSZLETRE vásároltam mert még 60ezret sem tudok kipengetni egyben suli melletti diákmunkából 450-es órabérrel, szörnyű igaz?
mire használom:
elmail
zenehallgatás
dokumentumkezelés/megosztás/szerkesztés
FTP-kezelés
PHP puska CSS3 puska HTML5 puska
közösségi siteok, appok
olvasás
hírolvasás
blogírás
grafikus programok
ébresztőóra
kikapcsolódás: játékok
GPS tehát navigáció
internetezés
kapcsolattartás
fényképezés
videózás
jailbreakelt függetlenített telefon
el tudom képzelni, hogy te mennyire használod ki, ha ilyenekből itéled meg az embert, hogy részletre veszi...
ismerek olyat aki azon kívül h telefonál vele, fingja nincs róla mire jó vagy mi fán terem, és egyben kifizette függetlenül viszonteladónál.... drágábban mint pl iponban...
Kérdezőnek: iPon-ban hitelre 45%-os THM-el megvásárolható függetlenül a legújabb modell 16BG-os változata!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!