Iphone 4-et szeretnék Magyarországon kártyafüggetlenül részletre vásárolni. Esetleg a T-mobile-nál feltöltőkártyás előfizetéssel megvásárolható-e?
De miért pont ilyen kalap semmit kell venni ennyiért?
Amibe ez kerül 3 normális mobilt lehet kapni!
Samsung Galaxy S, olyan mint a villám és fele annyiba kerül.
Egyébként akik Iphone-t akarnak venni nem tudják megindokolni, hogy miért is azt veszik. Egyszerűen csak divatból veszik, mert lehet vele villogni.
Én speciel meg tudom indokolni azt h miért veszek iphone-t és h miért használok több mint 20 éve apple-t ... Ez nem divat.. Te azért mondod h divat mert életedben nem láttál még apple-t ha láttál is nem volt 3 percnél tovább a kezedben.. Buta vagy...
Kedves kérdező... Magyaro.-n nincs márkakereskedő csak viszonteladó. azoknál tudsz venni de semmivel sem lesz olcsóbb mint bármelyik szolgáltatónál .. Esetleg annyival jobb a helyzeted a viszonteladónál vásárolt telefonnal h az kártyás és nem kell mellé pluszban az előfizu díját is fizetni ... :)
miért kell iphone?
elmail
zenehallgatás
dokumentumkezelés/megosztás/szerkesztés
FTP-kezelés
PHP puska CSS3 puska HTML5 puska
közösségi siteok, appok
olvasás
hírolvasás
blogírás
grafikus programok
ébresztőóra
kikapcsolódás: játékok
GPS tehát navigáció
internetezés
kapcsolattartás
fényképezés
videózás
én cask erre használom...
Galaxy s.... azt cseréltem iphonera, mert a HÚZOTT procin saját ROM-al fejelsztett kernellel a multi-tasking teljesen megölte...
nem divatból használom, hanem mert tökéletes.
t-mobilnál szerintem nicns független. ipon.hu-t nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!